Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το ταξίδι τους στην Ιταλία! [pics,vid]

Στην αιώνια Πόλη βρέθηκαν ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και γέμισαν τα social media, με τις πιο καλλιτεχνικές φωτογραφίες από τα γραφικά σοκάκια και τις όμορφες στιγμές στη μαγευτική Ρώμη. Οι δυο ηθοποιοί που τρέφουν μεγάλη αγάπη και σεβασμό,  ο ένας για τον άλλον, μπορεί να μην έχουν ξεκαθαρίσει αν έχει υπάρξει επανασύνδεση μεταξύ τους, αλλά σίγουρα είναι σε μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής τους.

Πρώτος μάλιστα, ο Πάνος Βλάχος –που εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στις κινηματογραφικές αίθουσες με το «Αιγαίο SOS»- ανέβασε φωτογραφίες από τις βόλτες του στην ιταλική πρωτεύουσα και  τα σχόλια των φίλων του δεν είχαν τέλος. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε τον περίπατό του στα πλακόστρωτα δρομάκια και απόλαυσε τη μοναδική θέα του Άγιου Πέτρου από τις όχθες του Τίβερη.

Όσο για την όμορφη Ιωάννα Τριανταφυλλίδου; Δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα κλασσικό ιταλικό αυτοκίνητο στη βροχερή Ιταλία, χωρίς φυσικά να αποκαλύπτει με ποιον βρέθηκε στην Ιταλία!

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή και αν και κάνουν την μια επίσημη εμφάνιση μετά την άλλη, συνεχίζουν να διατηρούν το μυστήριο για το αν είναι τελικά μαζί ή όχι!

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More