Πάνος Βλάχος – Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Ζουν τον έρωτά τους στο Ιόνιο! Η βόλτα με το σκάφος στους Παξούς [pics]

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο Πάνος Βλάχος και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου να έχουν μετακομίσει στην Αμερική, όμως τα καλοκαίρια τους εξακολουθούν να έχουν άρωμα Ελλάδας. Το ζευγάρι μετρά περίπου επτά χρόνια κοινής πορείας, όμως παραμένει ερωτευμένο, όπως τον πρώτο καιρό της γνωριμίας του. Οι δυο τους έχουν καταφέρει να βρουν την τέλεια ισορροπία στη σχέση τους και συνεπώς να πορεύονται ευτυχισμένοι μέσα στο πέρασμα των χρόνων.

Εδώ και λίγες εβδομάδες η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος βρίσκονται στην πατρίδα τους κάνοντας έτσι το πιο ευχάριστο διάλειμμα από τη γνώριμη καθημερινότητά τους. Το γνωστό ζευγάρι, αφού έμεινε για λίγο καιρό απομονωμένο λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού, συνάντησε τα αγαπημένα του πρόσωπα και έπειτα ξεκίνησε να ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου βρίσκουν το ζευγάρι να παραθερίζει στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στους Παξούς. Οι δύο ηθοποιοί χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα ενώ εξερευνούν τις ομορφιές του νησιού από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι ίδιοι είναι αρκετά ενεργοί στα social media και έτσι μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους στιγμές από την ξέγνοιαστη περίοδο που διανύουν.

Πρόσφατα, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος απόλαυσαν μία μοναδική βόλτα με το σκάφος γύρω από το νησί του Ιονίου, κολύμπησαν στα γαλαζοπράσινα και κρυστάλλινα νερά ενώ τράβηξαν και δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram πολλές φωτογραφίες από την εξόρμησή τους.

Δες φωτογραφίες:

Το ζευγάρι χαίρεται τις διακοπές του στο Ιόνιο!

Read More

And More