Πάνος Ζάρλας: H τελευταία υπόσχεση που έδωσε στη μητέρα του αλλά δεν τήρησε ποτέ!

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 31ης Μαΐου, ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη σε όσους τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν. Ο νικητής του Power Of Love 1 άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο που είχε στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου. Η μηχανή του προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα, αλλά και άνθρωποι που τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν είναι συγκλονισμένοι από τον ξαφνικό χαμό του και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Η μητέρα του άτυχου 28χρονου, μετά το σοκ που υπέστη στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του γιου της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την τελευταία κοινή φωτογραφία τους και ράγισε καρδιάς με το μήνυμά της.

Ωστόσο, η τραγική ειρωνεία στην όλη υπόθεση είναι ότι δύο εβδομάδες πριν συμβεί το μοιραίο, η κυρία Στέλλα Νικολάου είχε αποκαλύψει στο Instagram την υπόσχεση που της έδωσε ο γιος της. Συγκεκριμένα, κάτω από μια φωτογραφία του Πάνου Ζάρλα με τη μηχανή του, εκείνη είχε σχολιάσει: “Υποσχέθηκες βόλτα…”.

Όπως φαίνεται, αυτή η βόλτα δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ…

Read More

And More