Πάνος Ζάρλας: Η μητέρα του δημοσίευσε την τελευταία φωτογραφία τους – Το μήνυμά της συγκινεί

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 31ης Μαΐου, ο Πάνος Ζάρλας έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη σε όσους τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν. Ο νικητής του Power Of Love 1 άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, μετά από τροχαίο που είχε στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Πάνος Ζάρλας βρισκόταν με τη μητέρα του, Στέλλα Νικολάου, και αγαπημένα του πρόσωπα σε νυχτερινό μαγαζί στον Πειραιά, όπου γιόρταζε τα 28α γενέθλια του, σε ένα πάρτι-έκπληξη που του είχαν ετοιμάσει. Όσοι τον είδαν από κοντά, μάλιστα, λένε πώς ήταν πιο ευτυχισμένος και χαρούμενος από ποτέ.

Το πρωί του Σαββάτου 1η Ιουνίου, η μητέρα του, μετά το σοκ που υπέστη στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του γιου της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την τελευταία κοινή φωτογραφία τους. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, οι δυο τους αγκαλιάζονται σφιχτά, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά πόσο δεμένοι και αγαπημένοι ήταν μεταξύ τους. «Μου έκανες μία από τις δικές μας αγκαλιές! Την τελευταία!!!! Αυτές που χανόμουν μέσα της και έμοιαζα κοριτσάκι!», έγραψε χαρακτηριστικά η κυρία Στέλλα Νικολάου στη λεζάντα που την συνόδευε.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους.

Read More

And More