Πάνος Ζάρλας: Ραγίζει καρδιές το πρώτο μήνυμα του πατέρα του – “Ήσουν φως, έμεινε σκοτάδι…”

Ο τόσο αιφνίδιος θάνατος του Πάνου Ζάρλα, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Συγγρού, τα ξημερώματα της Παρασκευής, έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ο νικητής του Power of love 1 έφυγε ακαριαία από τη ζωή, με τους συγγενείς, τους φίλους, αλλά και τον κόσμο που τον αγάπησε μέσα από το reality του ΣΚΑΪ να μην μπορούν να πιστέψουν τον χαμό του.

Οι πρώην συμπαίκτες του στο POL, άνθρωποι που τον γνώριζαν προσωπικά και τον αγαπούσαν, αλλά και η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη, σοκαρισμένοι από την τραγική είδηση του θανάτου του, αποχαιρέτησαν τον Πάνο Ζάρλα μέσα από τα social media, με αναρτήσεις που συγκίνησαν τους πάντες.

Η μητέρα του άτυχου 28χρονου συγκλόνισε με το μήνυμά της στο Facebook και την δημοσίευση της τελευταίας φωτογραφίας που έβγαλε με τον γιο της, ενώ στη συνέχεια και το δημόσιο “αντίο” του πατέρα του ράγισε καρδιές. Συγκεκριμένα, ο κύριος Λάζαρος Ζάρλας δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Πάνο Ζάρλα, στη λεζάντα της οποίας έγραψε χαρακτηριστικά: «ΓΙΕ ΜΟΥ! Θα είσαι το χαμόγελό μου ..πάντα …ήσουν φως έμεινε σκοτάδι!! Δε θέλω να πω τίποτα άλλο, μόνο ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που σε αγάπησαν!!».

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια σχόλια συμπαράστασης στον πόνο του ήταν εκατοντάδες.

Read More

And More