Πάνος Ζάρλας: Συγκινεί η έκκληση της μητέρας του Στέλλας! Η επιθυμία του αδικοχαμένου γιου της

Ο ξαφνικός χαμός του Πάνου Ζάρλα σε αυτό το τραγικό τροχαίο τα ξημερώματα της Παρασκευής σόκαρε όλη την Ελλάδα! Ο 28χρονος Πάνος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο με τη μηχανή του σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά τους και στους αγαπημένους του φίλους. Τραγική φιγούρα η μητέρα του Στέλλα Νικολάου που πέρασε μαζί με το γιο του τις τελευταίες ώρες της ζωής του αφού ξημέρωναν τα γενέθλιά του… Τα 28α γενέθλιά του που έμελε να είναι και τα τελευταία.

Η μητέρα του Πάνου μέσα στο μεγάλο της πόνο είχε το κουράγιο να ζητήσει από τον κόσμο που θα βρεθεί στην κηδεία αντί για στέφανα να βοηθήσει ένα παιδάκι που έχει την ανάγκη μας γράφοντς πως ο Πάνος λάτρευε τα παιδιά!

Διάβασε όσα έγραψε:

“Ο Panos Zarlas λάτρευε τα παιδιά!Επιθυμία του λοιπόν και της οικογένειας του αντι στεφάνων στη μνήμη του τα χρήματα να συγκεντρωθούν για τη βοήθεια του μικρού κοριτσιού που πρόκειται να χειρουργηθεί . Τα χρήματα μπορούν να κατατεθούν είτε στον τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τραπέζης 407 600 939 -51 κάτοχος του λογαριασμού είναι Καλλιπολίτης και Νικολάου, είτε σε μετρητά απευθείας στην εκκλησία κατά την εξόδιο ακολουθία”!

Read More

And More