Πάνος Ζάρλας: Το μήνυμα της μητέρας του, λίγες ώρες μετά την κηδεία

Το τελευταίο «αντίο» είπαν, το μεσημέρι της Τρίτης, συγγενείς και φίλοι στον Πάνο Ζάρλα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής 31 Μαΐου, μετά από τροχαίο που είχε στη Λεωφόρο Συγγρού. Τραγική φιγούρα στην κηδεία του 28χρονου ήταν η μητέρα του, Στέλλα Νικολάου, ενώ συντετριμμένη εμφανίστηκε καιη πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη.

Λίγες ώρες μετά τη νεκρώσιμο ακολουθία, η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς τα χρήματα τα οποία είχε ζητηθεί από την οικογένεια να δοθούν για το χειρουργείο ενός μικρού κοριτσιού αντί στεφάνων έχουν συγκεντρωθεί και πώς δεν χρειάζεται να υπάρξουν άλλες καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό που είχε κοινοποιηθεί.

«Η ανταπόκριση του κόσμου για την συγκέντρωση χρημάτων ,που θα κάλυπταν τη δαπάνη θεραπείας για το κοριτσάκι από τον Σκόπελο ,είναι συγκινητική !Επειδή το ποσό που απαιτείται, έχει ήδη υπερκαλυφθεί, παρακαλούμε να σταματήσουν οι καταθέσεις στον τραπεζικό λογαριασμό! Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσους ανταποκρίθηκαν με τον τρόπο τους και ευχόμαστε να έχετε όλοι υγεία και οικογενειακή ευτυχία!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η επιθυμία της οικογένειας του Πάνου Ζάρλα, όπως φαίνεται, έγινε πραγματικότητα!

Read More

And More