Παντελής Καναράκης: Η… επική φωτογραφία με την Νατάσα Θεοδωρίδου 20 χρόνια πριν!

Σήμερα ο Παντελής Καναράκης θα ξανασμίξει στη σκηνή με την αγαπημένη του φίλη Νατάσα Θεοδωρίδου! Η Νατάσα απόψε το βράδυ, θα τραγουδήσει για τους θαυμαστές της, όπως δεν το ΄χει ξανακάνει ποτέ! Στην πρώτη Drive in συναυλία που είναι φυσικά sold out! Μαζί της θα είναι ο Παντελής Καναράκης και ο αγαπημένος ηθοποιός δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία αποκαλύπτοντας για πολλούς πως η φιλία και η συνεργασία τους κρατάει πάνω από δυο δεκαετίες!

Ο Παντελής έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του τότε και του τώρα πώς γνώρισε τη Νατάσα σε ένα νυχτερινό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, πως αγαπήθηκαν αλλά και πώς πορέυτηκαν όλα αυτά τα χρόνια!

Διάβασε όσα έγραψε:

Αυτές τις δυο φωτογραφίες τις χωρίζουν πάνω από δυο δεκαετίες. Σ ένα νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη μια νεαρή τραγουδίστρια μαγεύει τον κόσμο με τη φωνή της. Στα μέσα της σεζόν προσλαμβάνεται κι ένας ηθοποιός που μόλις έχει τελειώσει τη δραματική σχολή! Γνωρίζονται και γελάνε! Αγαπιούνται και γελάνε! Είναι μαζί στο καράβι της ζωής και γελάνε! Για πάνω από είκοσι χρόνια με τη Νατασα έχουμε περάσει ωραία, δύσκολα, εύκολα, συνηθισμένα, ασυνήθιστα, ζόρικα, τρυφερά, σκληρά μα πάνω απ όλα έχουμε γελάσει πολυυυυ. Έτσι στο γέλιο χτίστηκε η αγάπη μας! Και αυτό το καλοκαίρι για άλλη μια φορά θα το περάσουμε γελώντας και θα το μοιραστούμε μαζί σας! Η ζωη είναι ωραία και σταθερά σας αγαπώ!

Τότε και τώρα, Νατάσα – Παντελής πάντα μαζί! Και κρατάμε αυτό το…”γελάσαμε πολύ”!

Read More

And More