Παντελής Παντελίδης: Έξι χρόνια από τον θάνατο του τραγουδιστή – Οι γονείς, η δίκη και η Μίνα Αρναούτη σήμερα

Ο Παντελής Παντελίδης, ο λαϊκός σταρ της σύγχρονης εποχής, έφυγε στα 33 του χρόνια μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης

18 Φεβρουαρίου 2016 – Το θανατηφόρο τροχαίο

Ώρα 08:20, ο Παντελής Παντελίδης αφήνει την τελευταία του πνοή στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης ενώ οδηγούσε αυτοκίνητο Mercedes το οποίο έφυγε από την πορεία του, προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες.

Μαζί του στο αυτοκίνητο επέβαιναν ακόμη δυο φίλες του οι οποίες τραυματίστηκαν η μια αρκετά σοβαρά και η άλλη πιο ελαφρά. Αυτές ήταν και οι πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στα δημοσιογραφικά γραφεία εκείνο το πρωί με τους πάντες να σπεύδουν στο σημείο στο οποίο ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του.

Λίγες ώρες μετά, ο θάνατος του Παντελή Παντελίδη βρίσκεται στην πρώτη θέση των ΜΜΕ. Τηλεοπτικές εκπομπές, ιστοσελίδες, ραδιοφωνικοί σταθμοί αφιέρωσαν αρκετές ώρες στον τραγουδιστή ο οποίος έχασε την ζωή του επιστρέφοντας από την βραδινή του έξοδο σε φιλικό του σπίτι, όπου και είχε βρεθεί για να παίξει χαρτιά.

Παντελής Παντελίδης – Οι δύο γυναίκες στο πλευρό του στην μοιραία στιγμή

Η Μίνα Αρναούτη και η Φρόσω Κυριάκου ήταν οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο όχημα του Παντελή Παντελίδη το μοιραίο πρωινό. Χρειάστηκε μάλιστα μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου οι δύο νεαρές γυναίκες να συνέλθουν σωματικά και ψυχικά «σπάζοντας» την σιωπή τους για τα τελευταία λεπτά δίπλα στον Παντελή Παντελίδη.

Φρόσω Κυριάκου 

Από την πρώτη στιγμή μετά το τροχαίο, η Φρόσω Κυριάκου θέλησε να μείνει μακριά από την δημοσιότητά ακολουθώντας την νομική πλευρά της υπόθεσης. 

Στην αγωγή μάλιστα που κατέθεσε η Φρόσω Κυριάκου αναφέρει: «Ξεκίνησαν να διαδίδονται φήμες πως δήθεν εγώ η ίδια ετύγχανα οδηγός του μοιραίου οχήματος και όχι συνοδηγός αυτού! Η γη χάθηκε κάτω από τα πόδια μου και διαπίστωσα πως γινόταν προσπάθεια να μετατραπώ, από θύμα, σε θύτη».

Μίνα Αρναούτη – Η ζωή της σήμερα έξι χρόνια μετά το τροχαίο 

Η Μίνα Αρναούτη παραμένει ενεργή στα social media, μέσα από τα οποία καθημερινά επικοινωνεί τα νέα της, ενώ δέχεται συχνά ερωτήσεις για το τροχαίο.

«Με ταλαιπωρεί ακόμα, ήταν εφιαλτικό», έγραψε πρόσφατα η Μίνα Αρναούτη στο instagram.

«Για μένα η ιστορία με τον Παντελή Παντελίδη δεν τελειώνει. Μέχρι πριν λίγους έκανα χειρουργεία. Έχουν ηρεμήσει με τα αρνητικά μηνύματα αλλά λαμβάνω ακόμα κάποια από fan pages του Παντελή που συνεχίζουν να με βρίζουν», είχε δηλώσει σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Είμαι χρόνια άνεργη»

Η  Μίνα Αρναούτη έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, ωστόσο από το τροχαίο και μετά η κατάσταση της υγείας της δεν της επέτρεψε να εργαστεί. Η ίδια μάλιστα είχε δηλώσει: «Τόσα χρόνια άνεργη, δεν ρωτάει κανείς πώς ζω, αν έχω χρήματα, αν μπορώ να πάω στην Αθήνα για εξετάσεις. Οι εξετάσεις είναι πολύ ακριβές και δεν έχω ασφάλεια τα τελευταία τρία χρόνια».

Μίνα Αρναούτη – Προσωπική ζωή 

Από το 2016 μέχρι και σήμερα, τα δημοσιεύματα της έχουν χρεώσει αρκετές σχέσεις, με την ίδια να εξακολουθεί να κρατά την σιωπή της για την προσωπική της ζωή.

Πρόσφατα και με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Μίνα Αρναούτη ρωτήθηκε για το εάν αυτή την περίοδο είναι ερωτευμένη. Η ίδια απάντησε: «Θα ερωτευτώ».

Μίνα Αρναούτη – Τα καλοκαίρια στην Μυτιλήνη

Μπορεί να μοιράζεται τη ζωή της ανάμεσα σε Αθήνα και Μυτιλήνη ωστόσο τα καλοκαίρια της είναι αφιερωμένα στην Μυτιλήνη. Η Μίνα Αρναούτη, πιστή στο πατρικό της σπίτι απολαμβάνει τις αγαπημένες της παραλίες της Λέσβου δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες στα social media.

 

.

Οικογένεια Παντελίδη σήμερα

Έξι χρόνια μετά το τροχαίο που στοίχησε τη ζωή του γιου τους, η Αθηνά Παντελίδου και ο σύζυγός της, Σταύρος προσπαθούν να βρουν μικρές στιγμές χαράς στα υπόλοιπα παιδιά τους, Κωνσταντίνο Παντελίδη και Τριαντάφυλλο. Ο πρώτος μάλιστα ακολούθησε τα μουσικά βήματα του μεγάλου του αδερφού.

Ο Κωνσταντίνος Παντελίδης μετρά ήδη τις πρώτες του δουλειές πάνω στο τραγούδι, ενώ στις αρχές της φετινής σεζόν τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή του στο «J2US».

Από την άλλη, ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης επικεντρώθηκε στην προσωπική του ζωή, αφού παντρεύτηκε την αγαπημένη του Πωλίνα Φιλίππου  την οποία πριν χρόνια γνωρίσαμε τηλεοπτικά μέσα από το «Καφέ της Χαράς».

Η Πωλίνα Φιλίππου και ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Αθηνά – Σταύρος Παντελίδη

Η απώλεια του Παντελή τους δεν πρόκειται ποτέ να ξεχαστεί από το μυαλό τους. Πρόσφατα μάλιστα η Αθηνά Παντελίδου έκανε τη νέα της ανάρτηση στο instagram με αφορμή την ημερομηνία για τα γενεθλίων του Παντελή Παντελίδη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina Pantelidou (@pantelidou1960)

Δίκη Παντελή Παντελίδη

Τον Ιανουάριο του 2022 άρχισε η δίκη που αφορούσε τις αποζημιώσεις για το τροχαίο ατύχημα του Παντελή Παντελίδη. Πρώτη κατέθεσε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη.

«Σήμερα κατέθεσα την αλήθεια και περιμένω να δικαιωθεί μετά από τόση σπίλωση που έχει υποστεί. Η αλήθεια είναι ότι οδηγός ήταν ο Παντελής Παντελίδης… Η υπόθεση σε ότι έχει να κάνει με το ποιος ήταν ο οδηγός έχει κλείσει. Δε θέλω να απαντήσω σε ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κόρη μου» δήλωσε η μητέρα της Μίνας Αρναούτη.

Μητέρα Μίνας Αρναούτη

Από την πλευρά της οικογένειας Παντελίδη, ο δικηγόρος τους, Απόστολος Λύτρας, επέμεινε πως σύμφωνα με τα στοιχεία, ο άτυχος τραγουδιστής δεν βρισκόταν στη θέση του οδηγού.

«Όλα τα στοιχεία που έχουμε δείχνουν ότι οδηγός δεν ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι να γίνει η διαδικασία όπως πρέπει, να δούμε όλα τα στοιχεία που υπάρχουν, τις ιατροδικαστικές εκθέσεις. Το βασικό είναι ότι στη θέση του συνοδηγού υπάρχει DNA μόνο του Παντελίδη.

Παντελής Παντελίδης – Μνημόσυνο για τα έξι χρόνια

Σε στενό οικογενειακό κύκλος τελέστηκε το μνημόσυνο για τα έξι χρόνια από τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Περισσότερα αποκάλυψε η εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha.

Έξι χρόνια μετά και οι πρωταγωνιστές γύρω από το τροχαίο δυστύχημα έρχονται αντιμέτωποι με σκληρές δυσκολίες. Η απώλεια του δικού τους Παντελή και ο δικαστικός αγώνας που μόλις ξεκίνησε, ξυπνούν καθημερινά εφιάλτες από την μαύρη μέρα της 18ης Φεβρουαρίου.

Τελευταία εξέλιξη η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τον δικό της απολογισμό των τελευταίων έξι χρόνων:

 

Read More

And More