Παντελής Παντελίδης: Ευρήματα – σοκ από τον ιατροδικαστή! Κακώσεις στο σώμα του Παντελίδη που δεν προκλήθηκαν στο δυστύχημα

Ευρήματα σοκ έρονται στο φως της δημοσιότητας για τον Παντελή Παντελίδη. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Κ. Ανδρέου στο σώμα του τραγουδιστή βρέθηκαν κακώσεις που δεν προκλήθηκαν από το θανατηφόρο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου 2016.

Μια συνταρακτική λεπτομέρεια που αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής Κωνσταντίνος Ανδρέου δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για το τι συνέβη τελικά πριν το τροχαίο δυστύχημα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, στην έκθεση του ιατροδικαστή αναφέρεται ότι ο 32χρονος τραγουδιστής είχε κακώσεις που δεν προκλήθηκαν από την ανατροπή του τζιπ, στο οποίο επέβαινε με την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου.

Σύμφωνα με την έκθεση που συνυπογράφουν ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών Φίλιππος Κουτσάφης και ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης, ο κ. Ανδρέου περιγράφει μεταξύ άλλων, με κάθε λεπτομέρεια κακώσεις στο σώμα του Παντελίδη, χωρίς να έχει γίνει γνωστό από τι προκλήθηκαν. Πάντως ο ειδικός ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Παντελίδη δηλώνει κατηγορηματικός σε ό,τι αφορά το ποιος οδηγούσε το τζιπ… δηλώνοντας κατηγορηματικά πως ο Παντελής Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.

Read More

And More