Παντελής Παντελίδης: Νέα μήνυση καταθέτει η οικογένεια – Πυρά στο Δήμο για την κακή συντήρηση του στηθαίου

Την απάντηση στο ερώτημα που την βασανίζει για το ποιος φταίει τελικά για το μοιραίο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη ψάχνει να βρει η οικογένειά του. Όλοι περιμένουν τη δεύτερη έκθεση του πραγματογνώμονα, τις τοξικολογικές εξετάσεις του Παντελή Παντελίδη και ετοιμάζονται για νέα μήνυση. Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, η οικογένεια του άτυχου τραγουδιστή επιρρίπτει ευθύνες στο Δήμο Ελληνικού και τον κατασκευαστή – συντηρητή του μοιραίου στηθαίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δεύτερη έκθεση του πραγματογνώμονα θα υποστηρίζει ότι ο άτυχος τραγουδιστής δεν ήταν ο οδηγός του οχήματος βασιζόμενη στα ευρήματα της πραγματογνωμοσύνης, όπως την απόσταση των 9 πόντων μπροστά της θέσης του οδηγού από αυτή του συνοδηγού. Γεγονός όμως, που έρχεται σε σύγκρουση με την αποκάλυψη της Φρόσως (όπως διαβάσαμε στη Real) που αναφέρει ξεκάθαρα ότι ο Παντελής ήταν ο οδηγός (δες εδώ).

Ταυτόχρονα, ο πραγματογνώμονας μηχανολόγος μηχανικός Αναστάσιος Δέδες, στις 60 σελίδες του πορίσματος, αναφέρεται εκτενώς στην κατάσταση του δρόμου, αλλά και στο μοιραίο στηθαίο και τους ορθοστάτες του κιγκλιδώματος – τόσο αναφορικά με την κατασκευή, όσο και με την συντήρησή τους. Όπως αναφέρει στην έκθεσή του, αν το στηθαίο είχε τις κατάλληλες διαστάσεις και αν το κιγκλίδωμα είχε συντηρηθεί κατάλληλα “δεν θα είχε επέλθει κατά την εκτίμησή του το αποτέλεσμα”.

Read More

And More