Παντελής Παντελίδης: Ο μικρός του αδελφός θυμάται το τελευταίο του μήνυμα πριν σκοτωθεί

Πέρασε ένας χρόνος από τη ημέρα που σοκαρίστηκε το πανελλήνιο από τον ξαφνικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Όλοι πάγωσαν στο άκουσμα της είδησης και μετά θρήνος. Θρήνος από την οικογένειά του και τους φίλους του, θρήνος όμως και από τους χιλιάδες θαυμαστές τους που δε πίστευαν στο κακό που έγινε…

Ένα χρόνο μετά και κανείς δεν το ξέχασε… Οι θαυμαστές του, οι φίλοι του και κυρίως η οικογένειά του που πονά ακόμα και θρηνεί τον άδικο χαμό του.

Στις 18 του Φλεβάρη, ένα ακριβώς χρόνο μετά το θάνατό του η μητέρα του και ο αδελφός του Τριαντάφυλλος συγκίνησαν με τα όσα ανάρτησαν για τον αγαπημένο τους που δεν ζει πια, στα προσωπικά τους προφίλ στο facebook.

O μικρός του αδελφός όμως ο Κωνσταντίνος η Νίνο όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, συγκίνησε τους πάντες δημοσιεύοντας το μήνυμα του αδελφού του μια μέρα πριν πεθάνει. Αυτό που είχε γράψει ο Παντελής πικραμένος για όσα είχαν γίνει για το τραγούδι που είχε γράψει για τα κατεχόμενα στην Κύπρο και τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει το τραγούδι αυτό..

Ο Κωνσταντίνος έγραψε: Αυτός ήταν ο Παντέλος και αναδημοσίευσε το μήνυμά του .. το τελευταίο του “πικραμένο” μήνυμα μια μέρα πριν φύγει για πάντα


Read More

And More