Παντελής Παντελίδης, Πάνος Ζάρλας και Mad Clip: Τρία τροχαία που συγκλόνισαν το πανελλήνιο

Μad Clip, Παντελής Παντελίδης, Πάνος Ζάρλας... Τρία πρόσωπα διαφορετικά μεταξύ τους, με εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής και νοοτροπία μου όμως έχουν δυο κοινά, την αγάπη που έλαβαν από τον κόσμο και τον τραγικό τρόπο που έχασαν τη ζωή τους σε νεαρή ηλικία.

Παντελής Παντελίδης

Ήταν 18 Φεβρουαρίου του 2016, όταν νωρίς το πρωί άρχισε να κάνει τον γύρο των Μέσων η είδηση πως ο αγαπημένος τραγουδιστής που βρισκόταν στο πικ της καριέρας του, έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο σε ηλικία μόλις 32 ετών. Το άκουσμα της είδησης προκάλεσε μούδιασμα και κανείς δε μπορούσε να πιστέψει πως ο Παντελής -ο Παντέλος όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του- δεν ήταν πια στη ζωή.

Η λεωφόρος Βουλιαγμένης έμελλε να είναι το σημείο που ο αγαπημένος τραγουδιστής θα άφηνε την τελευταία του πνοή. Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε μαζί με δυο καλές του φίλες, τη Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου, έφυγε από την πορεία του προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως τεχνικοί της τροχαίας που τον απεγκλώβισαν από το όχημα, τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε τελικά ο θάνατός του. 5,5 χρόνια μετά, το δικαστήριο έχει αποφασίσει ότι ο οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Πάνος Ζάρλας

Ο Πάνος Ζάρλας είναι ένα παιδί που έγινε γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι αγάπης Power of Love. Πολύ γρήγορα κατάφερε να γίνει αγαπητός από το κοινό το οποίο τον ανέδειξε νικητή και συνέχισε να τον στηρίζει και μετά την έξοδό του από αυτό.

Μερικούς μήνες ωστόσο μετά τη νίκη του, και πιο συγκεκριμένα ανήμερα των 28ων γενεθλίων του, στις 31 Μαΐου του 2019 έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο μετά από ατύχημα που είχε με τη μηχανή του.

Το δυστύχημα συνέβη στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Ωνασείου, ο Πάνος Ζάρλας έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του κι έπεσε πάνω στη διαχωριστική νησίδα, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο σκορπώντας τη θλίψη σε φίλους, συγγενείς αλλά και τους θαυμαστές του.

Mad Clip

H πιο πρόσφατη δυσάρεστη είδηση θανάτου Έλληνα καλλιτέχνη που αφήνει τη ζωή του στην άσφαλτο. Ο Mad Clip θεωρούνταν ένας από τους πιο επιτυχημένους τράπερ της γενιάς του, με δεκάδες επιτυχίες και πολλές συνεργασίες στο ενεργητικό του.

Αγαπούσε την χλιδάτη ζωή – χωρίς να ξεχνάει από που ξεκίνησε – αλλά αγαπούσε και την ταχύτητα. Αυτή του η αγάπη έμελλε να είναι και εκείνη που τον οδήγησε στον θάνατο.

Το μοιραίο συμβάν έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Σεπτεμβρίου στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης της νεολαίας, βρισκόταν στον γάμο των καλών φίλων του και συνεργατών του, Γιώργου Μπενιουδάκη και Λίας Παπαδοπούλου μαζί με άλλους δημοφιλείς καλλιτέχνες πριν από το μοιραίο συμβάν.

Ο Mad Clip αποχώρησε από τη δεξίωση του γάμου με σκοπό να επισκεφτεί το μαγαζί ενός φίλου του, όμως κατά τη διάρκεια της διαδρομής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο. Οι πραγματογνώμονες μάλιστα να αναφέρουν πως το αυτοκίνητο δεν εκινείτο κάτω από 120 χλμ/την ώρα το ελάχιστο.

Ο Mad Clip μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, χωρίς τις αισθήσεις του και στη συνέχεια στον Ευαγγελισμό όπου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 34 ετών σκορπώντας θλίψη σε φίλους, συνεργάτες, συγγενείς αλλά και θαυμαστές.

Read More

And More