Παντελής Παντελίδης: Σοκάρει το κρυφό video από το χώρο που έπαιζε χαρτιά – Τι λέει στην κατάθεσή της η Αρναούτη;

Δεν σταματούν να έρχονται στο φως νέα στοιχεία για το μοιραίο βράδυ πριν το θανατηφόρο τροχαίο του Παντελή Παντελίδη. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν πριν λίγες μέρες από το “Πρώτο Θέμα” και δείχνουν τον τραγουδιστή να παίζει χαρτιά ενώ έχει κοντά του ένα γεμάτο ποτήρι και την Μίνα Αρναούτη και την Φρόσω Κυριάκου στο πλευρό του, φαίνεται πως είναι η αρχή για τις αποκαλύψεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo, οι δυο εικόνες είναι καρέ από ολόκληρο video που καταγράφηκε από τους θαμώνες της συγκεκριμένης “λέσχης” τη στιγμή που έπαιζαν χαρτιά. Και δεν είναι το μόνο. Το υλικό όπως εκτιμούν άνθρωποι που γνωρίζουν το συγκεκριμένο χώρο, είναι video από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης που καταγράφει τις κινήσεις όσων συμβαίνουν μέσα στην “ερασιτεχνική” λέσχη. Και φυσικά, αυτό δημιουργεί ερωτήματα για το πόσο “φιλικό” ήταν το σπίτι στη Γλυφάδα που βρέθηκε ο Παντελής Παντελίδης (δες εδώ και την αινιγματική ανάρτηση της μητέρας του για το χώρο), ενώ δεν αποκλείεται το video που υπάρχει να δείξει σε τι κατάσταση βρισκόταν ο τραγουδιστής, λίγο πριν φύγει από το χώρο με το αυτοκίνητό του.


Φωτογραφία Πρώτο Θέμα

Την ίδια στιγμή, στο φως της δημοσιότητας έρχεται και η πραγματική κατάθεση της Μίνας Αρναούτη, που αναφέρει: “Ήμασταν μαζί με τον Παντελή και παίζαμε χαρτιά… Είχα ανεβάσει άλλωστε και σχετική φωτογραφία στα Social media πριν το τροχαίο. Είχε πιει, αλλά δεν μπορώ να ξέρω πόσο ακριβώς”.


Φωτογραφία από το Instagram της Μίνας Αρναούτη

Read More

And More