Παντελής Παντελίδης: Τι απαντά ο δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή στην αγωγή της Αρναούτη

Ο δικηγόρος της οικογένειας Παντελίδης μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής ο δικηγόρος της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη Απόστολος Λύτρας. Αφορμή στάθηκε η αγωγή που κατέθεσε η Μίνα Αρναούτη εναντίον της οικογένειας του θανόντος τραγουδιστή από την οποία αξιώνει αποζημίωση αξίας 960.000 ευρώ.

“Να ενημερώσω ότι δεν είναι η πρώτη αγωγή. Υπάρχει απόφαση και μάλιστα εφετείου που καλεί την κυρία Αρναούτη να πληρώσει κάποια αποζημίωση στην οικογένεια Παντελίδη για συκοφαντική δυσφήμηση. Από εκεί και έπειτα, σε σχέση με την αγωγή που έχει κάνει η κυρία Αρναούτη, δεν υπήρχε κανένας σκοπός δυσφήμησής της αλλά αποκάλυψης της αλήθειας.

Τώρα αν κάποιος κάτω από μια ανάρτηση έχει κάνει κάποιο σχόλιο δεν είναι κάτι που αφορά την οικογένεια του Παντελίδη. Το να σχολιάσω τις 240 σελίδες αφήνω να το σχολιάσουν οι συνάδελφοι. Δυσφήμηση δεν είναι όταν αναζητάς την αλήθεια… Αυτό πίστευε η οικογένεια και αυτό πιστεύει. Δεν είναι το θέμα της το οικονομικό όπως έχει ακουστεί… Από την πρώτη στιγμή μέχρι και τώρα αυτό πίστευαν και συνεχίζουν να πιστεύουν… Αποζημίωση, αυτά τώρα είναι για το θεαθήναι” είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της οικογένειας. 

Read More

And More