Παντελής Παντελίδης: Χωρίς τέλος ο πόνος του πατέρα του.. “Αγόρι μου”

Χωρίς τέλος είναι ο πόνος του γονιών και των αδελφών του Παντελή Παντελίδη 11 ημέρες μετά το τραγικό τροχαίο που του στέρησε τη ζωή, τόσο άδικα.

Η συμπαράσταση και οι εκδηλώσεις του κόσμου, συνεχίζουν να είναι απίστευτες στο πρόσωπο του δημοφιλούς τραγουδιστή ενώ ο πόνος της μητέρας του Αθηνάς, του πατέρα του Σταύρου και των δυο αδελφών του Τριαντάφυλλου και Νίνο είναι μεγάλος, ανείπωτος και … αστείρευτος.

Η μητέρα του Παντελή Αθηνά – στην οποία ο Παντελής είχε τεράστια αδυναμία και όπως είχε πει σε συνέντευξή του στο Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν ο άνθρωπος που εμπιστευόταν όσο κανέναν και της έδινε πάντα τα χρήματά του να τα φυλλάξει και να τα διαχειριστεί- είναι απαρηγόρητη. Δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση στο λογαριασμό της στο facebook.. H τελευταία ήταν την μοιραία μέρα, στις 18 του Φλεβάτη και είχε ανεβάσει την πρεμιέρα του γιου της στο ΤΕΑΤΡΟ, που έμελλε να μη γίνει ποτέ.

Ο πατέρας του Παντελή Σταύρος, ράγισε πάλι καρδιές, δημοσιεύοντας μόνο τη λέξη “ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ” και το τραγούδι του Παντελή, “Να ΄σαι καλά”..

Ο Σταύρος Παντελίδη που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που συνέβη αναδημοσίευσε στο προφίλ του το οποίο έχει κατακλυστεί από τα γλυκά και παρήγορα λόγια του κόσμου, και μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο αδελφός του Παντελή, Τριαντάφυλλος

Αυτός ήταν ο Παντελής, καλλιτέχνης πατριώτης, άνθρωπος.: Έγραψε ο αδελφός του Παντελή…

Read More

And More