Παντελής Τουτουντζής για Ελένη Φουρέιρα: «Έπρεπε να αναφέρω ότι ήθελε να μου δώσει τα χρήματα για να αποκτήσω παιδιά»

Σε ένα διάλειμμα από τις πρόβες του για το J2US, ο Παντελής Τουτουντζής μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» για τη στενή φιλία του με την Ελένη Φουρέιρα.

«Η Ελένη Φουρέιρα έφερε λαμπάδες και δώρα στα βαφτιστήρια της. Μιλάμε συνέχεια στο τηλέφωνο. Έπρεπε να αναφέρω ότι ήθελε να μου δώσει τα χρήματα για να αποκτήσω παιδιά. Είναι μια πολύ ανθρώπινη κίνηση και πιστεύω ότι έχουμε ανάγκη το να ακούμε ότι υπάρχουν ανθρώπινες κινήσεις ακόμη. Είναι σημαντικό να αισθανόμαστε ότι κάποιος μπορεί να μας βοηθήσει, άσχετα αν χρειάστηκε ή όχι. Μόνο η διάθεση ενός ανθρώπου ότι είναι εδώ για σένα, είναι κάτι που μας λείπει και το χρειαζόμαστε όλοι» είπε ο Παντελής Τουτουντζής.

Όσον αφορά στην επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα μετά τη γέννηση του γιου της, στα MAD VMA, ο make up artist δήλωσε «Είστε έτοιμοι; Είναι πάρα πολύ εργατικό κορίτσι. Κάνουμε focus εκεί που πρέπει. Έχει αγωνία να έρθει ξανά σε επαφή με τον κόσμο».

 

«Είμαστε με την Ελένη Φουρέιρα σε ένα καμαρίνι για δουλειά. Εγώ ήμουν πολύ προβληματισμένος και απογοητευμένος. Εκείνη, επειδή πάντα με έχει στον κοντρόλ της, το καταλαβαίνει και ζητά ευγενικά από τα υπόλοιπα άτομα να βγουν για λίγο έξω για να μου μιλήσει. Εγώ αγχώθηκα λίγο, μέχρι που με πλησίασε και μου είπε: «δουλεύω τόσα χρόνια και έχω μαζέψει αυτά τα χρήματα. Αύριο το πρωί είναι δικά σου, αν τα χρειάζεσαι. Θα μου τα δώσεις όποτε μπορέσεις». Ήταν έτοιμη να κάνει το οτιδήποτε. Της αξίζει να ειπωθεί αυτή η ιστορία» είχε αποκαλύψει ο Παντελής Τουτουντζής στο περιοδικό AV Mag και τον Βασίλη Θανόπουλο.

Read More

And More