Παντρεμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εδώ και τρεισήμισι χρόνια! Video

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποτελεί ένα από τις πιο hot παρουσίες της εγχώριας showbiz! Το διάσημο και καταξιωμένο μοντέλο έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από το Greece’s Next Top Model και το σίγουρο είναι ότι πρόκειται να μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμα. Μπορεί τους τελευταίους μήνες να γράφεται έντονα ότι η Ηλιάνα διατηρεί σχέση με τον δημοφιλή καλλιτέχνη Κωνσταντίνο Αργυρό, αλλά όπως είχαμε γράψει στο TLIFE μέχρι πριν κάποιο διάστημα είχε σχέση με έναν αρκετά γοητευτικό αρχιτέκτονα από τον Βόλο, τον Γιάννη Καραβασάνη.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Happy Day στον Alpha, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης… είναι παντρεμένοι! Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2010 και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα. Το γνωστό μοντέλο και ο γοητευτικός αρχιτέκτονας έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα, αν και η σχέση τους πέρασε πολλές δυσκολίες, μιας και η Ηλιάνα ζούσε μόνιμα στις ΗΠΑ και της έλειπε αρκετά ο σύντροφός της. Το 2015 ο έρωτας του ζευγαριού επισφραγίστηκε όταν ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και επισημοποίησε τη σχέση του στο Los Angeles, με κουμπάρους την Γιάννα Τερζή και τον Δημήτρη Γιαννέτο.

Μάλιστα, φαίνεται πως δεν έχουν πάρει ακόμη διαζύγιο, ενώ σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha, η Ηλιάνα και ο Γιάννης δεν είναι μαζί από τον περασμένο Μάρτη.

Δες φωτογραφίες του συζύγου της Ηλιάνας Παπαγεωργίου:

 

Read More

And More