Παντρεύεται η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ! Ανοιχτός γάμος για την πριγκίπισσα Ευγενία!

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να τελειώσουν οι ετοιμασίες από το γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle και το παλάτι του Windsor ετοιμάζεται για νέα ευχάριστα γεγονότα. Η βασιλική οικογένεια θα βρεθεί καλεσμένη σε ένα ακόμη γάμο, αφού στις 12 Οκτωβρίου παντρεύεται η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ, η πριγκίπισσα Ευγενία τον εκλεκτό της καρδιάς της!

Η εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ αρραβωνιάστηκε τον σύντροφό της Τζακ Μπρουκσπανκ, πρώην μπάρμαν κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Νικαράγουα στις αρχές του Γενάρη και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το ζευγάρι αναμένεται να παντρευτεί στον  Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Windsor.

Αν και η Πριγκίπισσα Ευγενία της Υόρκης είναι πιο νέα εγγονή της Βασίλισσας Ελισάβετ, η ίδια έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον με την σχέση της με τα βρετανικά μέσα να περιγράφουν πως ένας πρώην μπάρμαν(χωρίς σπουδές)κατάφερε να κλέψει την καρδιά μιας γαλαζοαίματης.

 

Το ζευγάρι, πάντως, θέλει να κάνει ανοιχτό γάμο και με επίσημη ανακοίνωσή του, επιτρέπει σε 1.200 κοινούς θνητούς που θα δηλώσουν ενδιαφέρον, να παρακολουθήσουν από κοντά το γάμο, αλλά και τους βασιλικούς καλεσμένους του ζευγαριού, μέσα από το παλάτι!

Love story σαν από ταινία

Ήταν Φεβρουάριος του 2010,όταν η Πριγκίπισσα Ευγενία της Υόρκης ταξίδεψε με την οικογένεια της σε ένα πριβέ ελβετικό θέρετρο για να γιορτάσει τα 50α γενέθλια του πατέρα της, του Δούκα της Υόρκης, Πρίγκιπα Ανδρέα.

Εκεί σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, ο Ευγενία ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά τον Τζακ, ο οποίος βρέθηκε εκεί για πολύ λίγες μέρες μαζί με φίλους του για να κάνουν σκι.

Έτσι την εποχή που η Ευγενία σπούδαζε πολιτικές επιστήμες και ιστορία στο Πανεπιστήμιο του Νιούκαστλ, ο 20χρονος Τζακ, εργαζόταν μετά το σχολείο σε ένα στέκι στην κομητεία του Ντέβον, έχοντας χρέη μπάρμαν και σερβιτόρου, καθώς εκτός από τα φτιάχνει ποτά, έπρεπε να στρώνει και τα τραπέζια του μαγαζιού.

Βέβαια τίποτα από αυτά δεν στάθηκαν εμπόδιο για το ζευγάρι, καθώς η πρώτη τους κοινή εμφάνιση έγινε τον ίδιο χρόνο, βγαίνοντας από κλαμπ του Λονδίνου χεράκι- χεράκι. Από τότε, εδώ και 8 χρόνια η πριγκίπισσα Ευγενία της Υόρκης και ο Τζακ είναι αχώριστοι.

Σήμερα ο Τζακ είναι και πρεσβευτής της τεκίλας Casamigos, στην οποία ιδιοκτήτης είναι ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Μάλιστα, οι πρόγονοι του Τζακ είχαν βασιλική καταγωγή καθώς ο προπάππους του ήταν γιος του κόμη του Λέστερ, ενώ ο ίδιος συνδέεται γενεαλογικά με τον βασιλιά Εδουάρδο Γ΄ της Αγγλίας του 14ου αιώνα, αλλά και με τον Ιάκωβος Β΄ της Αγγλίας του 15ου αιώνα.

Read More

And More