Παντρεύεται η Jennifer Lopez!

Για τέταρτη και τελευταία φορά (ελπίζει τουλάχιστον) θα ντυθεί νυφούλα η Jennifer Lopez. Η Λατίνα σταρ ετοιμάζει μυστικό γάμο με τον Casper Smart μετά την επανασύνδεσή τους.
Το ζευγάρι μετά την κρίση που πέρασε στη σχέση του, είναι και πάλι μαζί και ετοιμάζεται για το μεγάλο βήμα. Ο Casper άλλωστε είναι ο άντρας πού ξέρει να κάνει την Jennifer να χαμογελά και έχει και άριστη σχέση με τα παιδιά της.

Όσο για τα χαρμόσυνα νέα, τα αποκάλυψε το περιοδικό “ΟΚ!” μαζί με όλες τις λεπτομέρειες για το γάμο. Μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, οι δυο τους θέλουν να κάνουν ένα “μικρό και απλό” γάμο. Σύμφωνα με πηγή του περιοδικού, το μυστήριο θα γίνει τον Οκτώβρη στην έπαυλή της στο Hamptons, όπου είχε παντρευτεί και με τον Marc Anthony. Καλεσμένοι θα είναι λίγοι καλοί φίλοι του ζευγαριού.

“Η JLo θέλει να γίνουν όλα μυστικά. Ξέρεις πως πολύς κόσμος θα σοκαριστεί από την απόφασή της να παντρευτεί και τέταρτη φορά, αλλά δεν την νοιάζει”.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει κάνει τρεις ακόμη γάμους. Έναν με τον Ojani Noa (1997-1998), με τον Cris Judd (2001 – 2003) και με τον Marc Anthony (2004 – 2014)!

Read More

And More