Παντρεύεται η πριγκίπισσα Βεατρίκη! Η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού

Νέος γάμος ετοιμάζεται στο παλάτι της Αγγλίας. Η πριγκίπισσα Βεατρίκη, κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson αναμένεται να ντυθεί νυφούλα μέσα στο 2020, όπως ανακοίνωσε και επίσημα το παλάτι. Ο αρραβώνας της Βεατρίκης (αδελφή της πριγκίπισσας Ευγενίας) με τον Edoardo Mapelli Mozzi έγινε τον περασμένο μήνα στην Ιταλία και τώρα ανακοινώθηκαν και τα ευχάριστα νέα.

Η ανακοίνωση του παλατιού αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Δούκας και η Δούκισσα του York έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν τον αρραβώνα της πριγκίπισσας Βεατρίκης με τον Edoardo Mapelli Mozzi. Η αυτού Μεγαλειότης και ο κύριος Mapelli Mozzi αρραβωνιάστηκαν στην Ιταλία στις αρχές του μήνα και ο γάμος τους θα γίνει το 2020. Η φωτογραφία που δημοσιεύεται τραβήχτηκε από την πριγκίπισσα Ευγενία στην Ιταλία».

Και συνεχίζει μεταφέροντας το μήνυμα του ζευγαριού: «Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο  Edoardo Mapelli Mozzi αναφέρουν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μοιραζόμαστε μαζί σας τα ευχάριστα νέα για τον πρόσφατο αρραβώνα μας. Και οι δυο είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτήν την περιπέτεια ζωής μαζί. Ανυπομονούμε να παντρευτούμε!»

Οι φωτογραφίες που έβγαλε η πριγκίπισσα Ευγενία στην Ιταλία!

 

Read More

And More