Παντρεύεται η μούσα του Παντελή Παντελίδη

Παντρεύεται η μούσα του Παντελή Παντελίδη | tlife.gr

Η πρώην σύντροφος του Παντελή Παντελίδη, Μαρία Γεωργακάκη, πρόκειται να παντρευτεί με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Αλέξανδρο. Ο σύντροφός της έκανε πρόταση γάμου παραμονή Πρωτοχρονιάς και εκείνη φυσικά του είπε το πολυπόθητο “ναι”. Η όμορφη Μαρία αποτέλεσε η έμπνευση για τα τραγούδια του αγαπημένου καλλιτέχνη, ο οποίος έφυγε άδικα από την ζωή πριν από 2 χρόνια περίπου. Ο σύντροφός της και μέλλων άντρας της στάθηκε δίπλα της και την στήριξε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όταν πέθανε ο Παντελής Παντελίδης.

Η Μαρία Γεωργακάκη έκανε γνωστό τον αρραβώνα της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, όπου ανέβασε φωτογραφία με το μονόπετρο που της πήρε ο αγαπημένος της.

“Πολλοί θα συγκινηθούν… Πολλοί θα λυσσάξουν… Πολλοί θα ζηλέψουν… Πολλοί θα χαρούν… εγώ κάνω την τιμή σε όλους σας να νιώσετε από ένα συναίσθημα .. όντας συγκινημένη και ευτυχισμένη… Να σας ανακοινώσω την πρόταση γάμου του άντρα μου με μια κρεπάρα παραμονή πρωτοχρονιάς και αύριο τα καλύτερα…”, έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Μαρία Γεωργακάκη με τον σύντροφό της

READ more