Παντρεύεται ο γιος του Χρήστου Κυριαζή

Παντρεύεται ο γιος του Χρήστου Κυριαζή | tlife.gr

Γαμπρός ετοιμάζεται να ντυθεί ένα από τα πιο ωραία και καλά παιδιά της αθηναϊκής society. Ο πρωτότοκος γιος της καλλονής Μαρίας Διαμαντή Πατέρα, της γνωστής ναυτιλιακής οικογένειας με το μεγάλο πολιτιστικό, κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, και του γνωστού επιχειρηματία – τραγουδιστή Χρήστου Κυριαζή.

Ο Άρης Ξυλάς, τον οποίο μεγάλωσε σαν γιο του ο δεύτερος σύζυγος της μητέρας του, ο εφοπλιστής Γιάννης Ξυλάς, όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα Espresso, παντρεύεται τη νεαρή αγαπημένη του σε μία σεμνή και διακριτική τελετή. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Ιουνίου στην Ανάβυσσο.

Ο rock και ταλαντούχος Αρης, που αποφεύγει τόσο τα κοσμικά πάρτι όσο και τα φωτογραφικά φλας, μεταξύ των πολλών άλλων δραστηριοτήτων του είχε υπογράψει το 2014 τη σκηνοθεσία του ανατρεπτικού βιντεοκλίπ των Onirama για την επιτυχία τους «Μια βόλτα».

Μάλιστα, ήταν εκείνος που γνώρισε στον Χρήστο Κυριαζή τον Θοδωρή Μαραντίνη, με τον οποίο έγινε φίλος και προέκυψε η συνεργασία τους στη σκηνή του Anodos Live Stage, το 2016, έπειτα από 20 χρόνια απουσίας.

READ more