Παντρεύεται ο Βασίλης Τοροσίδης!

Το Σάββατο 22 Ιουνίου επέλεξε ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Τοροσίδης να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο την αγαπημένη του Σοφία αλλά και να βαφτίσει την κόρη του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real και το ένθετο Real life ο ποδοσφαιριστής και η καλή του που είναι μαζί οκτώ χρόνια, επέλεξαν να κρατήσουν μυστική κάθε λεπτομέρεια από την τελετή.

Κουμπάροι θα είναι παιδικoί φίλοι του ποδοσφαιριστή, ο Μπάμπης Τινικίδης στα στέφανα και ο Παναγιώτης Σταυρακάρας νονός της μικρής.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον περασμένο Οκτώβριο λίγο πριν γεννηθεί το παιδί τους, το Νοέμβριο.
Ο γάμος και η βάπτιση θα γίνουν σε κτήμα των βορείων προαστείων που διαθέτει και εκκλησάκι και στον ίδιο χώρο το ζευγάρι θα δεξιωθεί τους καλεσμένους του που θα ταξιδέψουν από την Ξάνθη και το Λουτράκι, τις ιδιαίτερες πατρίδες του Βασίλη και της Σοφίας αντίστοιχα.


Ο Βασίλης και η Σοφία φεύγουν από το μαιευτήριο μετά τη γέννηση της κόρης τους το Νοέμβριο.

Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε στην Ξάνθη όπου η Σοφία σπούδαζε και ο Βασίλης έπαιζε στην τοπική ομάδα. Η Σοφία ακολούθησε τον αγαπημένο της στην Αθήνα όταν εκείνος πήρε μεταγραφη στον Ολυμπιακό και δεν χώρισαν ποτέ.

Μετά το γάμο το ζευγάρι θα πάει ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα πριν πετάξουν πίσω στη Ρώμη για να επιστέψει ο Βασίλης στις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις.

Read More

And More