Παντρεύτηκε η Ευγενία Δημητρόπουλου υπό άκρα μυστικότητα

Η Ευγενία Δημητροπούλου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά το Happy Day το πρωί της Τρίτης. Η αγαπημένη ηθοποιός, η οποία είχε αποκαλύψει τον αρραβώνα της πριν πέντε μήνες στο Πρωινό, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον σύντροφό της, Στέλιο Βλατάκη, ο οποίος είναι νευροχειρουργός.

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης παντρεύτηκαν στην Κηφισιά το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, υπό άκρα μυστικότητα. Τόσο η πρωταγωνίστρια της σειράς “Ήλιος” όσο και ο διακεκριμένος νευροχειρουργός επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή και τη σχέση τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και έτσι ακριβώς έκαναν και με τον γάμο τους.

 

Όπως ανέφερε η Όλγα Λαφαζάνη στο Happy Day, ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού έγινε σε στενό κύκλο με πολλούς λίγους συγγενείς και φίλους. Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης γνωρίζονται εδώ και ενάμισι χρόνο και η συγκατοίκηση ήρθε σχεδόν αμέσως!

«Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Η αδερφή μου το ήξερε, είχαν πάει μαζί για να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω από το γύρισμα κουρασμένη και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι», είχε εξομολογηθεί η Ευγενία Δημητροπούλου με χαμόγελο στην Φαίη Σκορδά και το Πρωινό του ΑΝΤ1.

Read More

And More