Παντρεύτηκε ο Dj Tiesto την 21χρονη κούκλα σύντροφό του! Φωτογραφίες

Αυτός και αν ήταν παραμυθένιος γάμος! Ένας από τους πιο διάσημους DJ του κόσμου, ο Tijs Verwest ή κατά κόσμον DJ Tiesto ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την πανέμορφη σύντροφό του Annita Backes μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης. Ο Ολλανδός μουσικός δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας το χαρμόσυνο γεγονός.

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι σκεφτόταν να τελέσει τον γάμο του στο Las Vegas ή σε μια έρημο έξω από την πόλη. Τελικά το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε ένα resort ανάμεσα στα φαράγγια και τις ερήμους της Νεβάδα, το Amangiri. Ο DJ Tiesto και η Annita Backes γνωρίστηκαν σε ένα εστιατόριο της Νέας Υόρκης πριν τέσσερα χρόνια, ενώ ο αρραβώνας ήρθε ανήμερα της Ημέρας των Ευχαριστιών το 2018.

«Ξεκινήσαμε να κάνουμε παρέα για τους επόμενους δυο μήνες και όταν έφτασε το Coachella, αποφασίσαμε την προηγούμενη ημέρα να πάμε μαζί. Περάσαμε το σαββατοκύριακο διασκεδάζοντας απίστευτα στο φεστιβάλ, μόνο οι δυο μας. Δεν βαρεθήκαμε ο ένας τον άλλον ούτε για ένα δευτερόλεπτο, γυρίσαμε μαζί στην Νέα Υόρκη και ακόμη δεν θέλαμε να αποχωριστούμε. Τότε ήταν που το καταλάβαμε και οι δυο», αποκάλυψε η νύφη στην Vogue.

Σχετικά με την ημέρα του γάμου τους, ο DJ Tiesto είπε στο περιοδικό μόδας: «Ένιωσα να με κατακλύζουν συναισθήματα επειδή ήμασταν ερωτευμένοι για τόσο καιρό και σκεφτόμασταν συνεχώς αυτήν την ημέρα και επιτέλους είχε φτάσει».

Read More

And More