Παντρεύτηκε στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της η Μπέττυ Κουράκου! Φωτογραφίες

Τα σκαλιά του Δημαρχείο της Γλυφάδας ανέβηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής η Μπέττυ Κουράκου και ο αγαπημένος της Παντελής Θεοχάρης. Το ζευγάρι μετά από ένα μεγάλο έρωτα επισφράγισε τη σχέση του και με πολιτικό γάμο, λίγους μήνες πριν καλωσορίσει το πρώτο του μωρό.

Οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί το 2014 (δες εδώ φωτογραφίες) και τώρα πριν έρθει στο κόσμο το πρώτο τους παιδί έκαναν τον πολιτικό γάμο. Ντυμένη στα λευκά και αφήνοντας λίγο να φανεί η φουσκωμένη κοιλιά της, η Μπέττυ έλαμπε από χαρά. Κοντά της είχε όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα. Ανάμεσά τους και ο κομμωτής της Κωνσταντίνος Κολιούσης.

Το νυφικό της ήταν σε ιβουάρ απόχρωση και ιδιαίτερα άνετο για να μην πιέζει την κοιλίτσα της, ενώ η Μπέττυ άφησε κάτω σε χαλαρές μπούκλες τα μαλλιά της, βάζοντας λευκές ορχιδέες. Όσο για το νυφικό μπουκέτο της ήταν σε λευκή και πορτοκαλί απόχρωση…

Να σου θυμίσω πως το ζευγάρι είναι χρόνια μαζί και ερωτευμένο και ο Παντελής είναι επίσης μοντέλο. Μάλιστα, ο ίδιος άφησε εδώ και χρόνια πίσω του την παλιά του ζωή και είναι ευτυχισμένος στο πλευρό της Μπέττυς του!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More