Πάολα: Επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό της!

Πάολα: Επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό της! | tlife.gr

Όλα δείχνουν πως η Πάολα και ο πρώην σύντροφός της και επιχειρηματίας Μιχάλης Ποζίδης είναι ξανά μαζί! Μετά τις περιπέτειες που πέρασε η σχέση τους, τα σύννεφα διαλύθηκαν και αυτό που έμεινε είναι το φως του φλογερού τους έρωτα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, η Πάολα και ο Μιχάλης που ήταν μαζί για περισσότερα από έξι χρόνια, μετά από μια μικρή διακοπή που τους έκανε να σκεφτούν καθαρά, συνειδητοποίησαν πως δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλον και αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Παρά τις φήμες, που ήθελαν την αγαπημένη τραγουδίστρια να ζει ένα ειδύλλιο με τον 25χρονο τραγουδιστή Παναγιώτη Τσαφαρά, το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, η Πάολα είναι ξανά μαζί με τον Μιχάλη. Μάλιστα, οι δυο τους συγκατοικούν στη Θεσσαλονίκη, ατενίζοντας το κοινό τους μέλλον με αισιοδοξία και χαμόγελο.

Φίλοι του ζευγαριού αναφέρουν στην εφημερίδα πως η Πάολα και ο Μιχάλης πέρασαν μια πολύ δύσκολη περίοδο, καθώς ένιωσαν πως ο χρόνος έφθειρε τη σχέση τους. Ωστόσο, στη ζωή της δημοφιλούς τραγουδίστριας δεν υπάρχει άλλος άντρας, πέρα από τον Μιχάλη Ποζίδη. Αυτός είναι ο άνθρωπός της!

READ more