Πάολα: Η 15χρονη κόρη της ποζάρει ως μπαλαρίνα και εντυπωσιάζει! [pic]

Η Παολίνα, κόρη της Πάολα και του Φώτη Ζογλοπίτη, είναι πλέον 15 ετών και έχει γίνει μια πραγματική κούκλα. Κάνοντας κανείς ένα scoll down στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μπορεί να διακρίνει πόσο πολύ μοιάζει στη διάσημη μαμά της, έχοντας ωστόσο το δικό της μοναδικό στυλ. Στην τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, ωστόσο, την είδαμε να ποζάρει με look διαφορετικό από αυτό που μας έχει συνηθίσει. Συγκεκριμένα, ντυμένη μπαλαρίνα πόζαρε στον φακό, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Ο λόγος που συνέβη αυτό δεν ήταν άλλος από μια μουσικοχορευτική παράσταση στην οποία πήρε μέρος. Η Παολίνα, η οποία ασχολείται με τον χορό και συγκεκριμένα με το μπαλέτο τα τελευταία χρόνια, πήρε μέρος σε ένα από τα σημαντικότερα έργα του κλασικού ρεπερτορίου, τον Δον Κιχώτη, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Μάλιστα, λίγο πριν ανέβει στη σκηνή φωτογραφήθηκε με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας, έχοντας μπει για τα καλά στο… πετσί του ρόλου.

Τα likes και τα κολακευτικά σχόλια για την εμφάνισής της, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή.

Αξίζει να σημειωθεί πώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Στέφανου Κωνσταντινίδη στο “Φωτοστέφανο”, η Παολίνα ετοιμάζεται για τις εισαγωγικές εξετάσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού και για τις εξετάσεις μπαλέτου της Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίνου.

Read More

And More