Πάολα – Λάζαρος Βαφειάδης: Από την πρώτη συνάντηση στον φλογερό έρωτα – Οι εμφανίσεις και το love story του ζευγαριού

Τον απόλυτο έρωτα βιώνει εδώ και δύο χρόνια περίπου η Πάολα, έχοντας βρει όλα όσα έψαχνε στα μάτια του αγαπημένου της, Λάζαρου Βαφειάδη.

Μια τυχαία συνάντηση εξελίχθηκε σε ένα τρυφερό ειδύλλιο και από την ημέρα που είναι μαζί, η τραγουδίστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας στον πλευρό του επιχειρηματία.

Η Πάολα και ο αγαπημένος της στην αρχή της σχέσης τους απέφυγαν τις δημόσιες εμφανίσεις, αφού κανείς από τους δύο δεν επιθυμεί να απασχολεί τα Μέσα με την προσωπική του ζωή. Πλέον, και οι δύο είναι πιο χαλαροί απολαμβάνοντας ελεύθεροι τον έρωτά τους.

Τον Ιανουάριο του 2022 βγήκε στο φως της δημοσιότητας η πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού από βραδινή τους έξοδο στην Κρήτη, ενώ λίγες ημέρες η Πάολα έγινε νόνα στο νησί του αγαπημένο της, με τον ίδιο να βρίσκεται στο πλευρό της.

Δες παρακάτω την πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού:

Ο Λάζαρος Βαφειάδης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο όπου διατηρεί ξενοδοχείο και καταστήματα εστίασης. 

Ο ένας στηρίζει απόλυτα τον άλλο, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει την τραγουδίστρια να φεύγει για μεγάλα διαστήματα για χάρη του αγαπημένου της, ιδιαίτερα την περίοδο της καραντίνας όπου τα νυχτερινά κέντρα ήταν κλειστά. 

Και ο Λάζαρος Βαφειάδης από την πλευρά του, δεν λείπει ούτε στιγμή από το πλευρό της συντρόφου του, αφού, είναι ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της και όποτε οι υποχρεώσεις του του το επιτρέπουν, φροντίζει να την απολαμβάνει επί σκηνής.

Πάολα – εμφανίσεις και οι εξομολογήσεις για την προσωπική της ζωή

Η Πάολα και ο Λάζαρος Βαφειάδης γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων από μια συναυλία της τραγουδίστριας. Η Πάολα κατάλαβε από την πρώτη στιγμή πως αυτός είναι ο άντρας της ζωής της, ενώ και ο επιτυχημένος επιχειρηματίας αισθάνεται το ίδιο για εκείνη και της το αποδεικνύει με κάθε του κίνηση.

«Αυτή η περίοδος της ζωής μου, είναι όπως και η προηγούμενη. Με όλους τους ερωτικούς συντρόφους που είχα στη ζωή μου ήμουν πάντα ερωτευμένη, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να είμαι μαζί τους», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στην εκπομπή Happy Day.

«Αν ποτέ ξαναπαντρευτώ θα είναι φανερός ο γάμος και θα είστε όλοι καλεσμένοι. Δεν έχω σκεφτεί ακόμα τον γάμο. Επειδή παντρεύτηκα την πρώτη φορά πολύ μικρή δεν είναι κάτι που λέω πως θέλω να το ξανακάνω τώρα που μεγάλωσα», δήλωσε πρόσφατα η Πάολα στο «Πρωινό» του ANT1.

Το πρόγραμμα του Λάζαρου Βαφειάδη φαίνεται πιο ευέλικτο, έτσι ταξιδεύει συχνά στην πρωτεύουσα για την σύντροφό του, ενώ δεν είναι λίγες και οι φορές που τον έχουμε δει να δίνει το παρών στις live εμφανίσεις της τραγουδίστριας, είτε αυτές είναι στην Αθήνα, είτε σε οποιαδήποτε άλλη πόλη.

Ο Λάζαρος Βαφειάδης παρακολουθεί κάθε φορά με τον ίδιο θαυμασμό την Πάολα να τραγουδά και διασκεδάζει με τα τραγούδια της.

Μια από αυτές μάλιστα, ήταν πρόσφατα, όταν η γνωστή ερμηνεύτρια επέστρεψε στη σκηνή που εμφανίζεται μετά από την περιπέτεια που είχε με την υγεία της και στο κοινό, όπως ήταν αναμενόμενο βρέθηκε και ο αγαπημένος της.

Ο Λάζαρος Βαφειάδης διασκέδασε με την παρέα του από τα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού μαγαζιού, ενώ δεν έπαιρνε τα μάτια του από την αγαπημένη του.

Φωτογραφίες: NDP,  Instagram

Read More

And More