Πάολα – Νίκος Κουρκούλης: Ακυρώνεται η πρεμιέρα τους! Η ανακοίνωση του νυχτερινού κέντρου

Η ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας είχε συνέπεια να ακυρωθεί και η πρεμιέρα του σχήματος με την Πάολα και τον Νίκο Κουρκούλη. Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες αναμένονταν να κάνουν πρεμιέρα στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας την Παρασκευή 13 Μαρτίου, ωστόσο με ανακοίνωση του μαγαζιού Teatro, αυτή ακυρώνεται, με σκοπό να αποφευχθεί η περαιτέρω εξάπλωση και να προστατευτεί ο κόσμος.

“Η Διοίκηση του TEATRO, οι καλλιτέχνες και όλο το προσωπικό, με την υπευθυνότητα που υπαγορεύουν οι περιστάσεις και με την ευαισθησία που πρέπει να επιδείξουμε όλοι μας έναντι του κινδύνου που διατρέχουν ιδίως ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού από τη διάδοση του κορωνοϊού, ανακοινώνουμε την απόφασή μας για την αναβολή της πρεμιέρας του καλλιτεχνικού σχήματος “ΠΑΟΛΑ-ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ’, η οποία είχε προγραμματιστεί προ των εξελίξεων για την 13η Μαρτίου 2020. Συμμορφουμένοι προς τις υποδείξεις των γιατρών και λοιπών ειδικών λοιμωξιολόγων για αποφυγή συναθροίσεων, το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό επ’ αόριστον και ανάλογα με την εξέλιξη της διάδοσης της νόσου στη χώρα.

Ευχόμαστε από καρδιάς την ταχεία ανάρρωση στους ασθενείς, καλή δύναμη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας και να ξεπερασθεί γρήγορα το πρόβλημα. Να προσέχετε όλοι” έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του μαγαζιού.

Η ανακοίνωση του TEATRO

Read More

And More