Πάολα: Ο σύντροφός της, Λάζαρος Βαφειάδης είναι ο πιο μεγάλος θαυμαστής της – Την απόλαυσε επί σκηνής

Μετά την περιπέτεια με την υγεία της, η Πάολα επέστρεψε ξανά στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο.

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από λίγες ημέρες, η δημοφιλής τραγουδίστρια νοσηλευόταν καθώς, είχε διαγνωσθεί με γρίπη τύπου Β’ και λόγω έξαρσης των συμπτωμάτων αποφάσισε να εισαχθεί σε κλινική της συμπρωτεύουσας.

Πλέον, η Πάολα έχει επιστρέψει δυναμικά και το βράδυ της Παρασκευής εμφανίστηκε κανονικά στη σκηνή, ξεσηκώνοντας με τις επιτυχίες της το κοινό της.  Στο πλευρό της το βράδυ της Παρασκευής 17/2 βρέθηκε και ο σύντροφός της, Λάζαρος Βαφειάδης, ο οποίος είναι ένας από τους πιο μεγάλους θαυμαστές της και φροντίζει να την απολαμβάνει συχνά επί σκηνής.

Οι δυο τους μπορεί να έχουν επιλέξει να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παράλληλα όμως, δεν διστάζουν να είναι ιδιαίτερα τρυφεροί στις ελάχιστες δημοσιές εμφανίσεις τους.

Ο Λάζαρος Βαφειάδης διασκέδασε με την παρέα του από τα πρώτα τραπέζια του νυχτερινού μαγαζιού, ενώ δεν έπαιρνε τα μάτια του από την αγαπημένη του. 

Δες τις φωτογραφίες

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More