Πάολα: Όλη η αλήθεια για την κόντρα της με τον Νότη Σφακιανάκη!

Με την ευκαιρία της πρεμιέρας της με τον Νίκο Κουρκούλη στη Θεσσαλονίκη, η Πάολα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, Χαμογέλα» του OPEN, για τις αλλαγές των τελευταίων 19 χρόνων στην καριέρα της και την ξαφνική αποχώρησή της από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη.

Αναφορικά με την κόντρα της με τον Νότη Σφακιανάκη, η Πάολα είπε: «Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με καμία μου συνεργασία. Αυτό που έγινε με τον Νότη Σφακιανάκη, δεν ξεκίνησε καθόλου κακά, ξεκίνησε πάρα πολύ όμορφα. Μια στιγμή ήταν, αυτό, που έκανε… κάτι. Δεν ήμουν ποτέ υποτακτική μιας κατάστασης, με τίποτα. Αφήστε με να πάω στο σπίτι μου, στο χωριό μου, δεν θα το ζήσω ποτέ στη ζωή μου αυτό».

Και συνέχισε απαντώντας στην ερώτηση αν θα συνεργαζόταν με έναν καλλιτέχνη που δεν θα είχε καλό χαρακτήρα: «Θα μπορούσα να έχω φίλο μου έναν άνθρωπο που θα ήταν φονιάς, αρκεί σε μένα να είχε καταθέσει την ψυχή του. Όταν μου ξηγιούνται καλά εγώ στέκομαι προσοχή. θα ήμουν παρέα του».

Στην ερώτηση από πού παίρνει δύναμη για να βγει στη σκηνή η Πάολα απάντησε: «Δεν χρειάζομαι κάτι να μου δώσει δύναμη. Αυτό που κάνω τόσα χρόνια το ξέρω αρκετά καλά. Είμαι στην τσίτα και δεν ξέρω τι θα μπορούσε να μου δώσει δύναμη. Αυτό έρχεται από τον ουρανό, είναι μάλλον ο Θεός μου, και τίποτε άλλο».

Στην ερώτηση τι έχει αλλάξει στην Πάολα τα τελευταία 19 χρόνια, η τραγουδίστρια είπε: «Η ίδια ακριβώς είναι. Το μόνο που έχει αλλάξει, σίγουρα, είναι ο τρόπος που κάνει τη δουλειά της. Τότε ήταν πιο ανέμελη. Μακάρι να ήμουν όπως τότε, χωρίς τόσα βάρη».

Read More

Read More