Παολίνα: Η star της σαπουνόπερας, πρωταγωνίστρια σε καυτή φωτογράφιση!

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ’90, μπορούσαμε τα μεσημέρια να απολαύσουμε στην μικρή μας οθόνη και από τη συχνότητα του ΑLPHA, την ”Παολίνα” ή αλλιώς τη μεξικάνικη σειρά ”La usurpadora”. (σ.σ. Η σφετερίστρια) Οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές ήταν η Γκαμπριέλα Σπάνικ και ο Φερνάντο Κολούνγκα.

Ας θυμηθούμε όμως, την υπόθεση της σειράς:

Η Πάολα Μπράτσο είναι μια όμορφη γυναίκα, αλλά παράλληλα εγωκεντρική και συμφεροντολόγα. Είναι παντρεμένη με τον Κάρλος Ντανιέλ Μπράτσο, έναν επιτυχημένο ιδιοκτήτη εργοστασίου κεραμικών. Όταν, σε ένα από τα πολλά ταξίδια της, η Πάολα συναντά την Παολίνα, σοκάρεται από την εκπληκτική ομοιότητα τους και την αναγκάζει να πάρει την θέση της στο σπίτι των Μπράτσο, για ένα χρόνο, προκειμένου εκείνη να μπορεί να ταξιδεύει στο εξωτερικό με τον εραστή της.

Η Παολίνα είναι μια ευγενική και ευαίσθητη κοπέλα, που δουλεύει στις τουαλέττες του κλαμπ ενός ξενοδοχείου στο Κανκούν. Παγιδεύεται στη συνωμοσία που στήνει η Πάολα, αφού εκείνη την κατηγορεί για κλοπή και ο μόνος τρόπος να αποσύρει τις κατηγορίες, είναι να δεχτεί να την αντικαταστήσει. Μην έχοντας άλλη επιλογή, η Παολίνα πηγαίνει στη πόλη του Μεξικού με νέα ταυτότητα: Αυτή της Πάολα Μπράτσο.

Στο σπίτι των Μπράτσο κανείς δεν υποψιάζεται πως η “Πάολα” που έχουν μπροστά τους, δεν είναι η ίδια γυναίκα… Ούτε ότι η αδιάφορη, προκλητική και νευρική Πάολα έχει αντικατασταθεί από την ευγενική και χαμηλών τόνων Παολίνα…

Και πράγματι, οι χαρακτηρισμοί ”ευγενική”, ”χαμηλών τόνων” και ”ευαίσθητη” ταίριαζαν απόλυτα με τη γλυκιά εξωτερική εμφάνιση της Γκαμπριέλα Σπάνικ, η οποία εξακολούθησε και στην μετέπειτα καριέρα της να κρατάει χαμηλό προφίλ και να μην προκαλεί.

Mέχρι που τα χρόνια περνούσαν και το γλυκό κοριτσάκι έγινε γυναίκα, που…

..δεν άντεξε και -αν και σε ”προχωρημένη” ηλικία- τα πέταξε όλα έξω!

Ενώ λίγους μήνες μετά…

Η πλαστική συνεχίζει να πηγαίνει σύννεφο!

Read More

And More