Παπαγάλος μέλος σε κύκλωμα εμπόρων ναρκωτικών!

Τον λένε Λορέντζο και είναι βυθισμένος στο κύκλωμα των dealer ναρκωτικών. Μία σημαντική λεπτομέρεια: Είναι παπαγάλος! Ο Λορέντζο είναι ένας παπαγάλος ο οποίος είχε εκπαιδευτεί όταν βλέπει αστυνομικούς ή κάποιο άλλο όργανο της εξουσίας να φωνάζει: ”Τρέξε, τρέξε αλλιώς θα σε πιάσει η γάτα”. Με αυτό τον τρόπο είχε καταφέρει να βοηθήσει πολλούς εμπόρους ναρκωτικών αλλά και άλλους εγκληματίες να ξεφύγουν από τη φάκα των αστυνομικών.

300 αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών έμειναν έκπληκτοι όταν συνειδητοποίησαν τον ρόλο του παπαγάλου σε μια επιχείρηση – σκούπα που οργάνωσαν σε ένα σπίτι της περιοχής Μπαρανκίγια της Κολομβίας, το οποίο χρησιμοποιούσαν ως κρησφύγετο έμποροι ναρκωτικών και διαρρήκτες. Μόλις έκαναν την έφοδο, ο παπαγάλος ξεκίνησε να φωνάζει το συννθηματικό ”Τρέξε, τρέξε αλλιώς θα σε πιάσει η γάτα”. Φυσικά όλοι είχαν γίνει καπνός.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν το πουλί και το παρέδωσαν σε μια οργάνωση προστασίας των ζώων. Κατάφεραν επίσης να συλλάβουν τέσσερα άτομα ενώ μέσα στο σπίτι βρήκαν 250 μαχαίρια και 1000 δόσεις μαριχουάνας.

Read More

And More