Παπαγεωργίου για Μαλέσκου: “Δεν θα ζητήσω συγγνώμη… Είμαι το θύμα και όχι ο θύτης”

Μια κόντρα φαίνεται πως έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Ιωάννας Μαλέσκου.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παρουσιάστρια του Alpha και η ομάδα της σχολίασαν την εμφάνιση της οικοδέσποινας του “Love it” στην εκπομπή “Pop up“, με τους συνεργάτες της να βάζουν μπλερ στο στήθος της Ιωάννας Μαλέσκου, αν και δεν φαινόταν κανένα επίμαχο σημείο. Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε στα σεξιστικά σχόλια – όπως ακριβώς τα χαρακτήρισε – μέσα από τον αέρα της εκπομπής της, χωρίς να κρύψει τον εκνευρισμό της.

Το πρωί της Δευτέρας, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας ΚαινούργιουΕυτυχείτε” αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι έκανε απλώς τη δουλειάς της κρίνοντας τα ρούχα της ενώ δήλωσε ότι δεν θα της ζητήσει συγγνώμη.

«Εγώ ήμουν ξεκάθαρη όπως πάντα με σεβασμό και με αγάπη και δεν σχολίασα τίποτα άλλο πέραν από το ντύσιμό της. Ο καθένας το βλέπει με τα δικά του μάτια και εάν δεν καταλαβαίνεις ότι εγώ τουλάχιστον ξεκάθαρα προσπέρασα την εικόνα που είδα και σχολίασα μόνο το στιλιστικό κομμάτι, κάνεις ό,τι πιστεύεις εσύ, δεν μπορώ να πω σε κανέναν για ποιο λόγο το έκανα».

Σχετικά με το μπλερ ή αλλιώς θόλωμα στο στήθος της Ιωάννας Μαλέσκου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ξεκαθαρίζει: “Εγώ είμαι παρουσιάστρια δεν είμαι δημιουργός περιεχομένου. Εγώ σχολίασα στιλιστικά αν μου άρεσε ή όχι» και στη συνέχεια προσθέτει: «Από τη στιγμή που παρουσιάζομαι ως θύτης ενώ είμαι το θύμα, δεν θα ζητήσω συγγνώμη, όχι».

Δες το βίντεο:

Read More

And More