Παπαλουκάς – Τσεκούρα: Αρραβωνιάστηκαν στην Αράχωβα; Τι λέει η γυμνάστρια στο TLIFE

Μετρούν 2 χρόνια σχέσης και παρόλο που κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή, οι δυο τους φαίνεται πως είναι πολύ ερωτευμένοι. Ο λόγος για τον άσο του Ολυμπιακού Θοδωρή Παπαλουκά και την γνωστή γυμνάστρια-μοντέλο Βασιλική Τσεκούρα.

Οι δυο τους φαίνεται πως ταιριάζουν πολύ και το κοντινό τους περιβάλλον μιλά για μια σχέση που τους γεμίζει χαρά και ηρεμία. Το ζευγάρι άλλωστε δεν προκαλεί με τη συμπεριφορά του και αποφεύγει τις πολλές κοινές εμφανίσεις, και τα φλας των δημοσιογράφουν. Ο φωτογραφικός φακός τους είχε “τσακώσει” για πρώτη φορά το καλοκαίρι στη Χαλκιδική, όταν απολάμβαναν το μπάνιο τους στη θάλασσα. Το happy couple είχε επισκεφτεί την πόλη για το γάμο του καλού φίλου του Παπαλουκά, Νίκου Ζήση.

Ωστόσο, λίγο πριν τον περασμένο Δεκέμβρη δημοσιεύματα ήθελαν το ζευγάρι να χωρίζει, διαλέγοντας διαφορετικούς δρόμους. Μια κοινή τους βόλτα στην Κηφισιά, έδωσε τέλος στις φήμες, που τώρα τους θέλουν να αρρανωνιάζονται.

Σύμφωνα με τη σημερινή “Real Life”, ο γνωστός αθλητής έκανε μια ρομαντική πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, σε ένα ταξίδι που έκαναν στην Αράχωβα, στο Elatos Resort. Ο Θοδωρής, όπως εξομολογήθηκε στους κοντινούς του φίλους, έκανε τα πάντα σύμφωνα με το πρωτόκολλο. κεριά, σαμπάνια, τζάκι, χαμηλή μουσική και δυο βέρες από γνωστό κοσμηματοπωλείο της Αθήνας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι οικογένειες του ζευγαριού γνωρίστηκαν και επίσημα μέσα στις γιορτές. Οι δυο τους έκαναν ένα γιορτινό τραπέζι στα νότια προάστια και εκεί βρέθηκαν και οι δυο οικογένειες που έδωσαν την ευχή τους στον Θοδωρή και την Βασιλική.

Το TLIFE, πάντως, επικοινώνησε με την ίδια, η οποία ανέφερε πως είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή, αλλά δεν επιβεβαίωσε, ούτε διέψευσε το θέμα του αρραβώνα. Παρόλα αυτά, ανέφερε πως γράφονται αρκετές ανακρίβειες. “Είμαι καλά, μια χαρά στην προσωική μου ζωή. Δεν μου αρέσει να μιλώ πολύ για τα προσωπικά μου. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι κάποιοι γράφουν φαντασίες και δεν συνηθίζω να σχολιάζω όλα όσα γράφονται”, ανέφερε χαρακτηριστικά η Βασιλική Τσεκούρα.

Read More

And More