Παπουτσάκη – Τζιόβας: Ετοιμάζονται για γάμο το 2012!

Μετά από μια σχέση ενάμιση χρόνου η Κατερίνα Παπουτσάκη γνώρισε τους γονείς του αγαπημένου της και οι δυο τους φαίνεται πως κάνουν σχέδια για γάμο μέσα στον επόμενο χρόνο.

Ύστερα από δυο χωρισμούς που κατέληξαν σε επανασύνδεση το γνωστό ζευγάρι διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της σχέσης του. Η σέξι ηθοποιός και ο αγαπημένος της είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν αποχωρίζονται ο ένας τον άλλον.
Σύμφωνα με την “Real Life”, μάλιστα, ένα πρόσφατο ταξίδι του ζευγαριού στη Θεσσαλονίκη, αποτέλεσε την καλύτερη ευκαιρία για να γνωρίσει η γνωστή ηθοποιός του γονείς του Ορέστη. Οι δύο τους βρέθηκαν στην συμπρωτεύουσα την Τετάρτη για την επίσημη πρεμιέρα της νέας ταινίας της Κατερίνας, “Έτερον ήμισυ”. Έτσι. το μεσημέρι της Τετάρτης έφθασαν στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και πήγαν στο πατρικό του ηθοποιού που βρίσκεται στην περιοχή Ντεπώ της Κηφισιάς. Εκεί βρήκαν τους γονείς του που υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά την ταλαντούχα ηθοποιό.
Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον των ηθοποιών, η συνάντηση δεν ήταν τυχαία, αφού όπως φαίνεται οι δυο τους συνάντησαν τους γονείς του Ορέστη για να τους ανακοινώσουν τα σχέδια τους για γάμο. Το ζευγάρι φαίνεται πως σκέφτεται να παντρευτεί το 2012 και όπως είναι φυσικό έπρεπε να γίνει η γνωριμία της ηθοποιού με τους γονείς του καλού της. Μάλιστα, λίγες μέρες νωρίτερα ο Ορέστης είχε γνωρίσει την μητέρα της Κατερίνας.
Τέλος, κατά τη διαμονή τους στη Θεσσαλονίκη, γιόρτασαν και τα γενέθλια της Κατερίνας που ήταν την προηγούμενη μέρα. Μάλιστα, ο Ορέστης της ανακοίνωσε πως έχει ετοιμάσει ένα ταξίδι στο εξωτερικό για τους δυο τους μέσα στις επόμενες μέρες.

Read More

And More