Παππούς για δεύτερη φορά ο Σταμάτης Γονίδης!

Για δεύτερη φορά παππούς έγινε ο Σταμάτης Γονίδης και η χαρά του δεν περιγράφεται! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, ο δημοφιλής τραγουδιστής απέκτησε ένα υγιέστατο εγγονό που ήρθε στον κόσμο το απόγευμα της Τετάρτης. Ο μικρός είναι γιος της μικρότερης κόρης του, Στεφανίας Γονίδη, η οποία παντρεύτηκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη τον μουσικό Στέργιο Βήττα, τον περασμένο Μάρτιο στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, οι πόνοι άρχισαν τα χαράματα της ίδιας ημέρας και ο τοκετός ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις πέντε το απόγευμα, σε ιδιωτικό μαιευτήριο των νοτίων προαστίων. Ο σύζυγος της Στεφανίας, παρέα με τον τραγουδιστή και τη σύζυγό του, συμπεθέρια, γονείς και στενούς φίλους βρίσκονταν στην αίθουσα αναμονής επί ώρες μέχρι ο γιατρός να ανακοινώσει τα ευχάριστα νέα.

Ο μικρός, δεν θα πάρει το όνομα του Σταμάτη Γονίδη, αλλά θα βαφτιστεί Βασίλης, όπως έλεγαν τον μεγάλο αδερφό του Στέργιου Βήττα, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή. Η άφιξη του μωρού σκόρπισε μεγάλη χαρά στις οικογένειες των δύο νέων!  Να σου θυμίσουμε πως, ο Σταμάτης Γονίδης έγινε για πρώτη φορά παππούς τον Απρίλιο του 2018, όταν κράτησε στην αγκαλιά του το κοριτσάκι που έφερε στον κόσμο η κόρη του, Ασημίνα.

Read More

And More