Παραιτήθηκε ο Ηλίας Ψινάκης από μάνατζερ του Θεοχάρη!

Στην παραίτησή του από μάνατζερ του Θεοχάρη Ιωαννίδη προχώρησε ο Ηλίας Ψινάκης. Ο νέος δημοτικός σύμβουλος αποκάλυψε στην Ναταλία Γερμανού, ότι δεν θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό του νεαρού καλλιτέχνη, γιατί πιστεύει ότι εξαιτίας του τον απέκλεισαν από το διαγωνισμό.

Ο ίδιος φαίνεται πως έχει ενοχληθεί πολύ από την κριτική επιτροπή της ΕΡΤ και φεύγει από μάνατζερ του Θεοχάρη γιατί δεν θέλει να πάρει στην πλάτη του την καριέρα του ταλαντούχου καλλιτέχνη.
Ο Ηλία Ψινάκης, μάλιστα έδωσε και συνέντευξη στο “ΟΛΑ People”, όπου μίλησε για τον αποκλεισμό του Θεοχάρη Ιωαννίδη και κατακεραύνωσε τον πολιτικό κόσμο και τα νέα μέλη της επιτροπής της Eurovision.
Ο νέος δημοτικός σύμβουλος αποκάλυψε πως έμαθε για τον αποκλεισμό του Θεοχάρη, από το διευθυντή της Heaven Μακη Πουνέντη, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι οι άνθρωποι της ΕΡΤ του ζήτησαν να μην παρευρεθεί στο meeting των δισκογραφικών εταιρειών, γιατί ακυρώθηκε η υποψηφιότητα τους.
Ο Ηλίας Ψινάκης ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι αυτό που έγινε ήταν ανήκουστο, καθώς είχαν ξεκινήσει την προετοιμασία για τη Eurovision, ώσπου αποκλειστούν εξαιτίας μιας πολιτικής παρέμβασης. “Λίγο πρωτού συναντηθούν όλες οι δισκογραφικές να συζητήσουν τις λεπτομέρεις, πέφτει ένα τηλέφωνο και γίνεται μια πολιτική παρέμβαση, απαιτώντας να κοπεί ο Θεοχάρης”, είπε στο “ΟΛΑ People”.
Ο ίδιος μάλιστα, ανέφερε πως ήταν άδικο να αποκλειστεί ο Θεοχάρης, αφού διαθέτει όλο το πακέτο, καθώς έχει γεννηθεί στο Ντίσελντορφ, μιλάει άπταιστα γερμανικά και αγγλικά και έχει σπουδάσει στη Νέα Υόρκη, σκηνοθεσία, χορό, τραγούδι και υποκριτική. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι είχε γίνει ήδη προετοιμασία για τη Eurovision, καθώς είχαν ετοιμάσει το τραγούδι “Never give up” σε στίχους της Αλεξάνδρας Ζάκα και με μουσική που θα έγραφε ο Στέφανος Κορκολής.
Μιλώντας για την κριτική επιτροπή της Eurovision, ο γνωστός μάνατζερ είπε το εξής: “Ο Τ. Χυτήρης είχε ζητήσει να μην δοθεί μεγάλη σημασία και έκταση στο θεσμό και να είναι low profile. Εκείνος διόρισε τρία άσχετα μέλη, τα οποία είναι κουλτουριάριδες… Η μία είναι η κυρία Λυδία Κονιόρδου, μια “Επιδαύρια” ηθοποιός, η Λένα Διβάνη – μια τύπου συγγραφέας- και ο κ. Ζάννος… Η νέα “φορετή” επιτροπή, πήρε αυτήν την απόφαση”.
Όσον αφορά τη δικαιολογία πως ο Θεοχάρης “κόπηκε” επειδή είναι ηθοποιός και όχι τραγουδιστής, ο Ηλίας απάντησε το εξής: “Είναι γελοίο να υποστηρίζουν τέτοιο πράγμα. Δεν υπήρχε τέτοιος περιορισμός εξαρχής. Επίσης, έκαναν μια άλλη παρατυπία. Όταν έκοψαν το Θεοχάρη πήρε η ΕΡΤ τον ΑΝΤ1 και ζήτησε την Νίκη από το X-Factor, χωρίς να είναι σε δισκογραφική. Αυτό είναι ανήκουστο. Οι δισκογραφικές προτείνουν, όχι η ΕΡΤ. Η εικόνα της ΕΡΤ με τις άλουστες, ανθυποκουλτουριάρες που βάλανε να κρίνουν… θυμίζει ΥΕΝΕΔ και χούντα”.
Ωστόσο, ο ίδιος θεωρεί πως ο Θεοχάρης έμεινε εκτός του διαγωνισμού εξαιτίας του και δήλωσε ότι αν τους ενοχλεί θα αποχωρήσει από μάνατζερ, αρκεί να δεχτούν την υποψηφιότητα του νεαρού τραγουδιστή. “Εγώ έμαθα ότι αυτό έγινε για ‘μένα. Και δεν είναι θέμα γκλαμουριάς, γιατί πιστεύω ότι όταν μια χώρα είναι σε καταστροφή, είναι καλύτερο να περάσει το μήνυμα ότι αντέχει και όχι να στέλνει τρία ξεβράκωτα με φτώχεια”, είπε και συνέχισε: “Επειδή μπήκα ως δημοτικός σύμβουλος με τον Κακλαμάνη, προφανώς αυτοί οι ανεγκέφαλοι νομίσαν ότι ανήκω στη ΝΔ. Εγώ δεν είμαι ούτε ΝΔ, ούτε ΠΑΣΟΚ, ούτε τίποτα. Μπήκα στο δημαρχείο για να βελτιώσω την εικόνα της πρωτεύουσας στο εξωτερικό. Μπήκα ως Έλληνας και όχι ως κομματόσκυλο”.

Read More

And More