Παραλύει αύριο η χώρα λόγω απεργίας!

24ωρη πανελλαδική απεργία κηρύχθηκε για αύριο 20/05 από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Παραλύει ο ιδιωτικός και ο δημόσιος τομέας. Ο ελληνικός λαός για άλλη μία φορά κατεβαίνει στους δρόμους για να αντιδράσει στις αλλαγές του ασφαλιστικού. Η πορεία ξεκινά στις 11:00 από το πεδίο του Άρεως με κατεύθυνση προς την Βουλή. Στην γενική απεργία συμμετέχει και το ΠΑΜΕ που θα ξεκινήσει στις 10:00 από την Πλατεία Ομονοίας.

Μεγάλο πρόβλημα θα αντιμετωπίσουμε με τις μετακινήσεις καθώς δεν θα υπάρχει κάποιο μέσο μαζικής μεταφοράς να μας εξυπηρετήσει. Μόνο το διάστημα 10:00 με 16:00 θα παραγματοποιήσουν δρομολόγια ο ΗΣΑΠ και το ΤΡΑΜ. Έντονη ανησυχία υπάρχει και για το τι θα γίνει με τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Μέχρι στιγμής από το υπουργείο Παιδείας έχει ανακοινωθεί πως οι εξετάσεις θα γίνουν κανονικά παρά την 24ωρη απεργία που κήρυξε για αύριο ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ. Το μεσημέρι σήμερα ΟΛΜΕ και ΔΟΕ θα δώσουν συνέντευξη τύπου και θα ανακοινώσουν τι θα γίνει αύριο στις πανελλαδικές των εσπερινών σχολείων.

Σύμφωνα με τον ταμεία της ΟΛΜΕ, Δημήτριο Γιώργα, κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τις πανελλήνιες αύριο. Πάντως το Tlife επικοινώνησε με εκπαιδευτικούς οι οποίοι υποστηρίζουν πως οι εξετάσεις θα διεξαχθούν κανονικά. Μείνε συντονισμένη για τις εξελίξεις.

Read More

And More