Παραμένει στην Εντατική ο Κώστας Βουτσάς: Δύσκολη αλλά σταθερή η κατάσταση της υγείας του

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Αττικόν παραμένει ο Κώστας Βουτσάς. Ο αγαπημένος ηθοποιός που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα την Παρασκευή με λοίμωξη του αναπνευστικού συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του και η κατάσταση της υγείας του είναι δύσκολη, αλλά σταθερή.

«Ο Κώστας είναι μαχητής και θα κερδίσει κι αυτή τη δύσκολη μάχη», είπε η σύζυγος που μεγάλου ηθοποιού μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (10.02.2020) στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΙ. Όπως είπε, η κατάστασή του είναι σταθερή, ο Κώστας Βουτσάς παραμένει στην Εντατική.

«Δεν θα αλλάξει αυτό από τη μια στιγμή στην άλλη» τόνισε η Αλίκη Κατσαβού. Δεν έκρυψε όμως την αισιοδοξία της ότι ο Κώστας Βουτσάς θα κερδίσει την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του. «Ο Κώστας είναι μαχητής και θα κερδίσει κι αυτή τη δύσκολη μάχη», είπε.

Αλλά και η κόρη του σπουδαίου ηθοποιού από το γάμο του με την Έρικα Μπρόγερ, η Σάντρα Βουτσά, μίλησε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα για την κατάσταση της υγείας του πατέρα της.

Η κατάστασή του είναι δύσκολη αλλά σταθερή. Και το τελευταίο, για την ηλικία του, είναι πολύ ευχάριστο, όπως τόνισε η Σάντρα Βουτσά.

Η απόφαση για τη διασωλήνωσή του δεν ήταν αποτέλεσμα μιας ακραίας κατάστασης, αλλά μια κίνηση από πλευράς των γιατρών για να γίνει πιο γρήγορα καλά. «Ήταν μια απόφαση των γιατρών για να ξεκουραστεί και να γίνει γρήγορα καλά» σημείωσε η Σάντρα Βουτσά και πρόσθεσε ότι το δύσκολο κομμάτι είναι η ηλικία.

Τόνισε πάντως ότι ανταποκρίνεται σε όλες τις θεραπείες, στις οποίες υποβάλλεται, ενώ η αισιοδοξία του και η αγάπη που έχει για τη ζωή, θα τον βοηθήσουν να τα καταφέρει.

Read More

And More