Παραμονή πρωτοχρονιάς και οι celebrities ξεχύθηκαν στους δρόμους! Φωτογραφίες

Παραμονή πρωτοχρονιάς και οι celebrities ξεχύθηκαν στους δρόμους! Φωτογραφίες | tlife.gr

H Μαρία Μπακοδήμου στα χιόνια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή να μαγεύεται απο το ουράνιο τόξο, η Μαριάντα Πιερίδη να χαζεύει τα εκχιονιστικά μηχανήματα και ο Λάμπης Λιβιεράτος να περνάει την γέφυρα του Ρίο – Αντίριο κάτω από τον βαρυφορτωμένο με σύννεφα ουρανό. Οι επώνυμοι Έλληνες βρέθηκαν πίσω από το τιμόνι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και μοιράστηκαν τις εικόνες που αντίκρισαν μέσω Instagram.

Δες τις φωτογραφίες τους.

/

Στο δρόμο για το Πρωτοχρονιάτικο live μας! Από Αγρίνιο – Κεφαλλονιά! Πατρίδα…! Εύχομαι να παρτάρετε τρελά απόψε και να μη σταματήσετε ποτέ! Χρόνια πολλά ευχήθηκε ο Λάμπης Λιβιεράτος αναρτώντας την παραπάνω φωτογραφία.

Από την χιονισμένη Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, «ανέβασε» τις χιονισμένες φωτογραφίες της η Μαρία Μπεκατώρου.

«Τρελόκαιρος! Μετά τη βροχή βγαίνει πάντα το ουράνιο τόξο» σχολιασε από την Αττική Οδό όπου βρέθηκε λίγο μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής Happy Day η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Μαριάντα Πιερίδη βρέθηκε στον δρόμο για τα Τρίκαλα μαζί με τον σύντροφό της Νέστορα Φωτιάδη και τον μικρό γιο τους Νικόλα. Το αγαπημένο παιχνίδι του Νικόλα «πρωταγωνιστεί» στο βίντεο που μοιράστηκε από τον χιονισμένο δρόμο.

READ more