Παραμυθένιος γάμος για την Ελληνίδα σταχτοπούτα της Αιγύπτου

Έναν γάμο σαν παραμύθι, βγαλμένο από τις σελίδες του «Χίλιες και μία νύχτες», οργάνωσε την περασμένη εβδομάδα για την κόρη του, Τάνια, ο Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος Χαμίντ Ελ Σιάτι, στο δικής του ιδιοκτησίας εξωτικό θέρετρο Almaza Bay, κοντά στο Δέλτα του Νείλου.

Η Τάνια και ο ιρανικής καταγωγής Καβέχ Ραχμπάρι (συνιδιοκτήτης της χρηματοοικονομικής εταιρείας Mariana Capital στην Αγγλία) παντρεύτηκαν στο Λονδίνο σε κλειστό κύκλο πριν από περίπου τέσσερις μήνες, όμως υποσχέθηκαν στους φίλους τους ότι θα δώσουν ένα αξέχαστο πάρτι το φθινόπωρο.

Οι τριήμεροι εορτασμοί, που φημολογείται πως κόστισαν αρκετά εκατομμύρια δολάρια, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της εφημερίδας “Εθνος της Κυριακής”, είχαν έντονο ελληνικό ενδιαφέρον, αφού η μητέρα της νύφης, Ντόρα, είναι Ελληνίδα και, όπως ήταν φυσικό, το «παρών» έδωσαν αρκετοί Έλληνες αλλά και σημαντικοί Λιβανέζοι επιχειρηματίες που κατοικούν στην Ελλάδα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Ευγενία Νιάρχου, ο Κώστας και η Χριστιάνα Καίσαρη, οι οικογένειες Χούρι, Ζέιν και Γκαντούρ, ο Ηλίας Ψινάκης, η Μαριάννα Σμπώκου, ο Χρήστος Παπαζής, ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός Ευάγγελος Μπούσης κ.ά.

Ο δήμαρχος μαραθώνα φρόντισε να μοιραστεί κάποια στιγμιότυπα από τον παραμυθένιο γάμο μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram

Magic carpet #oriental wedding #Egypt #friends #happiness #fun…!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ILIAS PSINAKIS (@iliaspsinakis) στις

Read More

And More