Παρασκευή Κερασιώτη: Νέο ξέσπασμα από την πρώην παίκτρια του GNTM

Σε ένα νέο δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε η Παρασκευή Κερασιώτη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Το νεαρό κορίτσι που γνωρίσαμε την περασμένη σεζόν μέσα από το ριάλιτι μοντέλων και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, το καλοκαίρι που μας πέρασε αποφάσισε να εργαστεί ως σερβιτόρα στη Μύκονο προκειμένου να καταφέρει να εξασφαλίσει κάποια χρήματα για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα και να κυνηγήσει μια καριέρα στο modeling.

Ωστόσο, η επιλογή της αυτή σχολιάστηκε αρκετά με την ίδια να τοποθετείται πολλές φορές δημοσίως λέγοντας πως δε θα άλλαζε αυτή της την απόφαση. Τα πρόσφατα όμως αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν από μια άλλη πρώην παίκτρια του GNTM την έκαναν να ξεσπάσει.

«Αναφέρθηκε πάλι το όνομά μου από μια κοπέλα του GNTM που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να βγαίνει σε όλες τις εκπομπές και να κράζει γιατί μόνο αυτό ξέρει να κάνει. Εμένα η δουλεία μου είναι το modeling δεν είναι να βγαίνω στις εκπομπές να κράζω.

Θα το ξαναπώ για να κλείσει το θέμα εδώ. Για μένα δεν είναι ντροπή που δούλεψα ως σερβιτόρα και αν χρειαστεί θα το ξανακάνω. Δε μπορεί κανείς να ξέρει τα προβλήματα που έχει κάποιος στην οικογένειά του. Το modeling είναι το όνειρό μου και θα το κυνηγήσω μέχρι το τέλος» έγραψε στον λογαριασμό της στο instagram η Παρασκευή Κερασιώτη.

Read More

And More