Το παρασκήνιο του επίσημου δείπνου του πρίγκιπα Καρόλου στην Tatiana Live - Τι αποκάλυψε η Γιάννα Αγγελοπούλου για τη συνάντησή της με τον Πρίγκιπα - Video

Το παρασκήνιο του επίσημου δείπνου του πρίγκιπα Καρόλου στην Tatiana Live – Τι αποκάλυψε η Γιάννα Αγγελοπούλου για τη συνάντησή της με τον Πρίγκιπα – Video | tlife.gr

Το βράδυ της Τετάρτης όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο Προεδρικό Μέγαρο για το επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προς τιμήν του πρίγκιπα Καρόλου και της συζύγου του, Καμίλα. Η εκπομπή Tatiana Live μας έδειξε όλα όσα έγιναν στο δείπνο αλλά και το παρασκήνιο της ξεχωριστής βραδιάς. Μάλιστα, αυτό που συζητιόταν αρκετά ήταν το γεγονός πως ο πρίγκιπας Κάρολος είχε εξαφανιστεί για μία ώρα το απόγευμα, χωρίς κανένας να ξέρει που βρισκόταν.

Όπως ακούσαμε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρέθηκε στην Φιλοθέη και στο σπίτι της οικογένειας Αγγελοπούλου, μιας και ο Κάρολος διατηρεί στενή φιλία με την Γιάννα και τον Θοδωρή Αγγελόπουλο. Μάλιστα, τη συνάντηση αυτή αποκάλυψε η ίδια η Γιάννα, στους δημοσιογράφους, στο χθεσινό επίσημο δείπνο! Η γνωστή επιχειρηματίας φορούσε και την καρφίτσα που της χάρισε ο πρίγκιπας κατά την χθεσινή του επίσκεψη στο σπίτι της.

«Στον γάμο του William, που ήταν διάδοχος έπρεπε να κάνουν πολλά πράγματα. Ήρθαν σπίτι μας απόψε κι ήπιαμε τσάι. Μετά τις επισκέψεις. Μου λέει «το βράδυ δεν θα μπορώ να σε δω, μπαίνουμε, τρώμε και φεύγουμε». Και δεν θα δει κανέναν! Αλλά τα είπαμε στο σπίτι. Είναι πολύ excited», είπε μεταξύ άλλων η Γιάννα Αγγελοπούλου, ενώ όταν την ρώτησαν τι είπε για τους Έλληνες πολιτικούς εκείνη απάντησε «Αυτό δεν μπορώ να το πω. Πάντως προβληματίζεται για πολλά πράγματα γενικά».

Δες όλο το παρασκήνιο από την εκπομπή Tatiana Live:

READ more