Παρατράγουδα με τη συναυλία του Γιάννη Πάριου στην Κέρκυρα – Η αναπάντεχη ακύρωση

Με τη χαρά φαίνεται πως έμειναν ντόπιοι και τουρίστες που έσπευσαν να εξασφαλίσουν εισιτήρια για τη μεγάλη συναυλία του Γιάννη Πάριου που θα γινόταν στο Παλιό Φρούριο της Κέρκυρας. Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, η συναυλία ακυρώθηκε, λόγω τεχνικών προβλημάτων. Ωστόσο, ρεπορτάζ της Espresso αναφέρει πως ο λόγος της ακύρωσης ήταν διαφορετικός.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται πως ο Γιάννης Πάριος είχε δώσει και πριν δυο χρόνια συναυλία στο συγκεκριμένο σημείο και δεν είχε υπάρξει τεχνικό κώλυμα, τώρα όμως, η συναυλία ακυρώθηκε. Και ο λόγος ήταν… οικονομικός. Το δημοσίευμα της εφημερίδας αναφέρει χαρακτηριστικά, πως η ευθύνη της ακύρωσης δεν βαραίνει τον Γιάννη Πάριο, αλλά την παραγωγή που κατέληξε στο ότι τα έξοδα διεξαγωγής της συναυλίας ήταν μεγαλύτερα από ότι είχε υπολογίσει.

Στα έξοδα συμπεριλαμβάνονταν η πληρωμή του ΚΑΣ (Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο), η τοποθέτηση χημικών τουαλετών έξω από το συναυλιακό χώρο, τα έξοδα μεταφοράς του τεχνολογικού εξοπλισμού, αλλά και τα υλικά για το στήσιμο της εξέδρας. Και παρόλο που η προπώληση των εισιτηρίων έφθανε τα 1.800 η εταιρεία αποφάσισε να ακυρώσει τη συναυλία, καθώς το κόστος ήταν αρκετά πιο μεγάλο από ότι είχε υπολογιστεί!

Read More

And More