Παρεξήγηση το πλιάτσικο στα σκηνικά του “Νησιού”!

Παρεξήγηση φαίνεται πως ήταν το θέμα με το πλιάτσικο στα σκηνικά της επιτυχημένης σειράς του Mega “Tο Νησί”. Όπως αποκάλυψε στο “Αξίζει να το ζεις!” και την Τατιάνα Στεφανίδου, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ελούντας οι φήμες που ξέσπασαν οφείλονται σε μια παρεξήγηση.

Ο κ. Μαυρικάκης εξήγησε στην εκπομπή ότι η παραγωγή της σειράς αποφάσισε μετά το τέλος των γυρισμάτων να δωρίσει τα σκηνικά στο Δήμο Αγίου Νικολάου, με σκοπό την προβολή της περιοχής και την αύξηση της τουριστικής κίνησης. Το ενδιαφέρον, άλλωστε, είναι μεγαλό και πολλοί επισκέπτονται την Ελούντα για να δουν από κοντά το χώρο που έγιναν τα γυρίσματα.
Ωστόσο, αντιδράσεις δημιουργήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν οι ντόπιοι αντιλήφθηκαν ότι έλειπαν κάποια αντικέιμενα από το σκηνικό και θεώρησαν πως έγινε πλιάτσικο από άγνωστους.
Παρόλα αυτα, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για παρεξήγηση, καθώς τα αντικείμενα αφαιρέθηκαν από την παραγωγή για να επιστραφούν στους ιδιοκτήτες τους. “Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με την παραγωγή, η οποία αποφάσισε να δωρίσει το σκηνικό των γυρισμάτων στο Δήμο για την προβολή του τόπου. Εμείς είδαμε πως ξαφνικά έλειπαν κάποια αντικείμενα από το σκηνικό και θεωρήσαμε ότι κάποιος τα έκλεψε. Η παραγωγή, όμως, μας ενημέρωσε πως είχε δανειστεί ορισμένα από τα αντικείμενα για τις ανάγκες του έργου, τα οποία έπρεπε να επιστραφούν στους ιδιοκτήτες μετά το τέλος των γυρισμάτων”, είπε και συμπλήρωσε: “Αυτό είναι όλο. Έγινε παρεξήγηση”.

Read More

And More