Παρέλαση διασήμων στην πρεμιέρα της παράστασης “Θα σε κάνω Βασίλισσα”!

Τιμώντας την μνήμη του αγαπημένου μεγάλου κωμικού του Ελληνικού Κινηματογράφου Θανάση Βέγγου, το Θέατρο Γκλόρια ανεβάζει μια απο τις πιο αγαπημένες κωμωδίες του ελληνικού κινηματογράφου, την παράσταση “Θα σε κάνω Βασίλισσα”.
Τους βασικούς ρόλους ερμηνεύουν ο Παύλος Κοντογιαννίδης, η Χριστίνα Αλεξανιάν, ο Παύλος Ορκόπουλος, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Ιωσήφ Μαρινάκης και πολλοί άλλοι αξιόλογοι ηθοποιοί.

Το “παρών” στην πρεμιέρα έδωσαν πολλά γνωστά ονόματα της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ο Μάρκος Σεφερλής, ο Γιάννης Καπετάνιος, ο Άλκης Κουρκουλος, ο Φώτης Μεταξόπουλος, ο Λάκης Γαβαλάς και άλλοι.

Λίγα λόγια για την υπόθεση
Η κωμωδία των Α.Σακελλάριου – Χ. Γιαννακόπουλου, πραγματεύεται τον συζυγικό βίο του πάμπλουτου αλλά σπαγκοραμμένου εργολάβου οικοδομών Αντώνη Τσιλιβίκη και της νέας και όμορφης γυναίκας του Ελένης, που άθελά της συναινεί σε μια κομπίνα οικονομικής αφαίμαξης του πλούσιου θείου της εξ Αμερικής.

Όμως εντελώς ξαφνικά ο θείος ειδοποιεί ότι έρχεται στην Ελλάδα και προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια, ο Τσιλιβίκης μεταμφιέζεται σε έναν συνταξιούχο, που δήθεν νοικιάζει ένα δωμάτιο μέσα στο ίδιο του το σπίτι… Μαζί με τον θείο όμως εμφανίζεται και ένας πετυχημένος, ανοιχτοχέρης και κομψός επιχειρηματίας, που προσπαθεί να κατακτήσει την Ελένη, μπροστά στα μάτια του συζύγου της…

Εκπλήξεις, κωμικές καταστάσεις και ανατροπές, αλλάζουν τον τρόπο ζωής της οικογένειας, κλείνοντας την αυλαία με αίσιο τέλος.
Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:


Ο Λάκης Γαβαλάς με τον Ιωσήφ Μαρινάκη


Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Χριστίνα Αλεξανιάν


Χριστίνα Αλεξανιάν, Γιάννης Καπετάνιος, Παύλος Κοντογιαννίδης και Μάρκος Σεφερλής


Λάκης Γαβαλάς και Παύλος Κοντογιαννίδης


Κώστας Αποστολάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Ιωσήφ Μαρινάκης


Άλκης Κούρκουλος και ο Φωκάς Ευαγγελινός


Κώστας Αποστολάκης και Χριστίνα Αλεξανιάν


Κώστας Αποστολάκης, Παύλος Κοντογιαννίδης και Ελισσάβετ Κωνσταντινίδη

Read More

And More