Παρέλαση Χολιγουντιανών σταρ, στη Σκιάθο!

Στη Σκιάθο, τον τελευταίο καιρό καταφθάνουν πολλά γνωστά ονόματα του Χόλιγουντ. Γκόλντεν Χόουν, Κερτ Ράσελ, Κέιτ Γουίνσλετ αλλά και Τομ Κρουζ, είναι όσοι έχουν περάσει -μέχρι στιγμής- από το νησί.

“Είναι μαζί με τον κόσμο. Μαζί τρώνε, μαζί πίνουνε, αντιδρούν όμως όταν βλέπουν κάμερες. Κατά καιρούς μιλάμε μαζί του”, λέει στο TL!FE o κύριος Πλωμαρίτης, δήμαρχος της Σκιάθου. Ο Τομ Κρουζ με την σύζυγό του, παρέμεινε στο νησί για 2-3 μέρες. Όπως μας πληροφορεί ο δήμαρχος του νησιού, ο διάσημος ηθοποιός αναχώρησε με ελικόπτερο από το νησί πριν από 5 μέρες, ενώ διέμενε σε μια πολυτελέστατη θαλαμηγό. Τον συνόδευαν παραγωγοί του MAD TV Αμερικής, ενώ σε βραδινή του έξοδο στο νησί, δεν δίστασε να μιλήσει με τον κόσμο, όμως δεν δέχτηκε να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Στο νησί κάνει διακοπές από τα τέλη Ιουνίου και ο Κερτ Ράσελ με τη σύζυγό του Γκόλντεν Χόουν. “Είχε έρθει και στην έναρξη των Special Olympics. Έχει δηλώσει ότι θα είναι εδώ του χρόνου για την έναρξη της διοργάνωσης, ως εθελοντής. Είναι άλλος άνθρωπος. Κάθε πρωί πίνει καφέ με τους άλλους, με την παρέα”, δήλωσε ο κ.Πλωμαρίτης και υποστήριξε ότι είναι ένας πολύ απλός και προσιτός άνθρωπος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164